MAKE UP

Dekorativna kozmetika koja je uvijek u trendu

Klasici svake kozmetičke torbice iz BIPA-ine kolekcije iQ COSMETICS
Kao i u modi, tako i u svijetu ljepote svaka nova sezona označava dolazak nekih novih 'it' trenutaka. Trendovi nam tako dolaze i prolaze, a njihova brojnost i brzina izmjene često nas znaju u potpunosti zbuniti i opteretiti. Ako ste i vi jedna od djevojaka i žena koje umjesto praćenja svega što im se nameće kao trend radije biraju provjerenu klasiku, svoje ćete kozmetičke favorite sasvim sigurno pronaći u kolekciji iQ COSMETICS iz BIPA-e. Uz ove vječne klasike, koji bi se trebali naći u svakoj kozmetičkoj torbici, postići ćete bezvremenski beauty look maksimalnog izražaja.


Za početak, kako biste pripremili lice poput slikarskog platna za nanošenje boja, ključna je dobra podloga; prvo izaberite lagani primer, koji će prikriti nesavršenosti i matirati ten. Podjednako bitan je i tekući puder - onaj koji će odgovarati vašem tipu i tonu kože, a kako bi podloga bila savršeno fiksirana predlažemo vam kompaktni puder.

iQ COSMETICS Pure podloga za puder, iQ COSMETICS Matt Sensation tekući puder,
iQ COSMETICS Silky Smooth kompaktni puder

Načina za naglasiti oči uistinu je pregršt, no ako ne volite prevelike eksperimente, a stalo vam je istaknuti pogled, tanki potez crnim tušem uz sam rub trepavica uvijek je dobra ideja koja čini razliku. Dame vičnije poigravanju kistovima također se mogu zaigrati uvijek modernom smokey-eye tehnikom, a make up look svakako valja zaokružiti maskarom, koja će vašim trepavicama dati na volumenu i duljini.

iQ COSMETICS Tuš za oči, iQ COSMETICS Smokey Eyes sjenilo za oči, iQ COSMETICS High Glam Volume maskara

Kada su obrazi u pitanju, jednostavno ne možete pogriješiti s rumenilom u koraljnoj nijansi, koja će vašim obrazima dati zdrav i blistav izgled, a prilikom aplikacije rumenila podjednako je bitan i kist kojim se služite i u koji je također pametno investirati, baš kao i u aplikatore za nanošenje sjenila.

iQ COSMETICS Sensation rumenilo, iQ COSMETICS Colourful Mat ruž za usne, iQ COSMETICS Mirror Shine sjajilo za usne

Suptilno naglašenim očima odlično će parirati jarki ruž i obrnuto, a kada govorimo o klasičnom beauty looku, onda je crveni ruž za usne njegov neizostavni element. Mat crveni ruž s vitaminom E i kolagenom učinit će vaše usne elegantnima i senzualnima, a ako ste tip žene koja preferira sjajila, jedna pastelno ružičasta nijansa neka se uvijek nađe uz vas u kozmetičkoj torbici.


H.B.
Photo: BIPA

Objavljeno: 10.06.2013. u 15:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p