MAKE UP

Dita Von Teese otkriva svoje omiljene beauty proizvode

Što se sve našlo u kozmetičkoj torbici kraljice burleske?
S obzirom na karijeru burleskne plesačice i glamurozne retro dive, jasno je kako beauty rituali Dite Von Teese uključuju jako mnogo kozmetičkih proizvoda, ali i vremena utrošenog na pripremanje željenog looka. Eterična Dita poznata je po tome da ne koristi usluge stilista, niti frizera i make up artista, zbog čega sve pripreme za nastupe i javna pojavljivanja, od šminkanja do izbora kostima, naposljetku ostaju u njenoj domeni.

Dita Von Teese uvijek izgleda savršeno poput skladne porculanske lutkice, a u njegovanju njena stila pomaže joj bezbroj beauty proizvoda. Kao što je i sama priznala, prava je ovisnica o make upu, bez kojeg ne bi mogla živjeti, zbog čega se količina kozmetike koju koristi na dnevnoj bazi broji u stotinama komada.

Dior Capture Totale Foundation

Ipak, elegantna plesačica uspjela je izdvojiti svojih pet omiljenih make up proizvoda, za koje bismo komotno mogli reći kako čine bazu svakog njenog beauty looka. Za početak tu je podloga Dior Capture Totale u jako svijetloj nijansi, nakon koje slijedi MAC Mineralize Skinfinish Natural kompaktni puder za lice.

MAC Mineralize Skinfinish Natural

Među Ditine zaštitne znakove svrstavaju se crni tuš za oči (Guerlain Divinora Eyeliner), zatim dramatična crna maskara (Dior Show Mascara), kao i nezaobilazni crveni ruž za usne (Christian Dior Diorific La Dolce Vita Lipstick).

Guerlain Divinora Eyeliner

Lijepa brineta s medijima je čak podijelila i nekoliko vlastitih beauty mudrosti; osim što lice maže skupom, no isplativom kremom Creme de la Mer, Dita je također vjerna puderu u kamenu, kojeg obično skriva unutar kompaktnih kutijica optočenih draguljima i kupljenih na eBayju.

Dior Show Mascara

Osim toga, Dita sugerira da je alabasterni ten savršena podloga za postizanje retro izgleda, a klasični crveni ruž ultimativni modni dodatak na licu svake žene - izveden u mat varijanti, s mrvicom sjajila centriranog na usnama.

Christian Dior Diorific La Dolce Vita Rouge

Još jedan od onih statement detalja kojima je vjerna svakako je manikura u obliku polumjeseca - epitom elegancije u 30-ima i 40-ima, a danas ponovno vrlo moderan i chic dodatak.


H.B.
Photo: Instagram, Dior, Guerlain, MAC

Objavljeno: 29.05.2013. u 17:26

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p