MAKE UP

DIY pokloni za Božić

Razveselite bližnje poklonima iz kućne radinosti

fashion.hr
 
Vrijeme je darivanja. Kao i svake godine sastavljate listu poklona na kojoj se već tradicionalno nalazi vaša najuža obitelj i nekoliko najboljih prijatelja...
 
Kako vrijeme odmiče ta se shopping lista opasno povećava, primili ste nenadani poklon od nekoga pa treba uzvratiti istom mjerom, na božićni ručak dolazi i neki daljnji rođak, odlazite na party na kojem će sigurno i drugi dijeliti poklone i tako u nedogled, a vaša lisnica već je ionako prazna. Postoji rješenje. Sami izradite kozmetičke poklone, osim što je zabavno, sasvim je istinito da su mali i simbolični pokloni na koje ste utrošili svoje vrijeme, oni najdraži. Evo nekoliko ideja za prirodne i preslatke darove koje još uvijek stignete napraviti!

fashion.hr
Možete biti sigurni kako će te darovati najoriginalniji poklon odlučite li se za maslac ili piling za tijelo, obogaćen eteričnim uljima. Umjesto ružmarina koristite bilo koje ulje zamamnog mirisa, a od maslaca koristite onaj kokosov, kakao maslac ili karite. Dodate li još I krupnu morsku sol, dobit ćete piling za tijelo.

fashion.hr
Danas svi koriste meleme za usne, a ako su sasvim prirodni, tim bolje. Za izradu koristite bazna ulja poput bademovog, uz dodatak meda ili uz pomoć esencijalnog ulja divlje ruže i kakao maslaca. Male staklene posudice napunite balzamom te ih učinite još zanimljivijima dodajući malo ruža za usne u smjesu ne bi li boja bila što ljepša.

fashion.hr
Nema ništa intimnije od mirisa kao poklona pod borom. Ako ih sami napravite i personalizirate, onaj tko ih dobije biti će zasigurno sretan. Koristite alkohol i destiliranu vodu uz dodatak eteričnih ulja. Ne možete pogriješiti sa citrusnim i biljnim notama. Poigrajte se s mirisima i pakiranjem.

fashion.hr
Uz pomoć sode bikarbone, eteričnih ulja, medicinskog alkohola, jestivih boja i modlica za kolače možete napraviti supermaštovite poklone koji neće nikoga ostaviti ravnodušnima.

I.T.
Objavljeno: 24.12.2014. u 13:13
Tagovi: diy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p