MAKE UP

Dolazi najljepša kolekcija MAC ruževa!

Ovako divnu kolekciju još nismo vidjeli
mac liptensity

MAC je lansirao novu, predivnu kolekciju ruževa koja je definitivno najljepša do sada jer sadrži baš sve boje koje ikad možete poželjeti. Liptensity kolekcija najveća je MAC-ova inovacija u posljednjih nekoliko godina i ne preostaje vam ništa drugo nego da uživate u fotografijama dok ne kupite ruževe. 

Liptensity je kolekcija iznimno pigmentiranih ruževa s velikom količinom tetrachromatic pigmenata. Ovi ruževi sadrže pigmente s prozirnom bazom na koju ne utječe stanje vaše kože pa je na vašim usnama boja potpuno realna. Kolekcija se sastoji od 24 nijanse od ružičastih, nude, crvenih pa sve do tamno ljubičastih i plavih. Osim inovacije u pigmentiranosti i predivnim novim bojama, možemo primijetiti i ambalažu koja je u boji ruža.
 
mac liptensity
 
mac liptensity
 
Iz MAC-a kažu kako je boja ambalaže vjerna stvarnoj boji ruža, a ovo je prvi puta u povijesti MAC-a da stalna kolekcija ima drugačiju ambalažu od njihove standardne. Nas su definitivno kupili i ne znamo za koju nijansu da se odlučimo! Ove ruževe moći ćete kupiti u zagrebačkoj i splitskoj MAC trgovini od listopada.
 
mac liptensity
 
T.K.
Foto: PR i Instagram
Objavljeno: 08.09.2016. u 10:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p