MAKE UP

Dove Fashion.hr Beauty Report: Prva večer

Koje trendove smo vidjeli na pisti?

Sinoć je na zagrebačkom Velesajmu svoja vrata posjetiteljima otvorilo još jedno izdanje Dove Fashion.hr-a. I-Gle, Hera by Robert Sever, Stjepan Čuka, Taja, Ana Maria Ricov i Aleksandra Dojčinović predstavili su svoje vizije jeseni 2011. Jesmo li primijetili ijedan specifičan trend? Naravno da jesmo! Riječ je o prekrasnim prirodnim lookovima koji su osvojili i svjetske piste i izostanku nekad omiljenog smokey looka (barem zasad). No, krenimo redom.

I-Gle


Zlatni look s mnogo shimmera na licu mogao bi biti zgodan podsjetnik na ljeto kada nam jesen opet pokuca na vrata. „Shimmer nanesen visoko na jagodicama, na ustima sasvim lagani zlatni sjaj i nešto izražajnije konturirano lice osnova su ovog looka." objasnio je Saša Joković dodavši da se sve vrti o shimmera i jednostavnog prirodnog looka. Rijetke cik cak kovrče s razdjeljkom na stranu i niske čupave punđe prekrivene slojevima kose upotpunile su look.

Hera by Robert Sever


Look Roberta Severa nas je oduševio. Jaki izražajni tuš koji uokviruje oko, lagano ružičasto rumenilo i usne boje breskve bili su pravo utjelovljenje „New York chica", kako je Sever opisao dojam koji je želio ostaviti. Ništa manje chic nisu bile suvremene verzije retro francuske punđe.

Stjepan Čuka


Stjepan je dosljedan svojoj urbanoj (ponekad i futurističkoj) viziji mode, pa se od njega, kao i uvijek očekivao styling s pomakom. Čuka nije razočarao- plavo - srebrne boje preko lica, te visoke okrugle punđice djevojaka lijepo su nadopunile njegovu ideju.

Taja


„Njihove oči će biti pomalo izvučene, u stilu nekog pomalo orijentalnog looka" rekao je Joković. Prirodan make up nadovezuje se na cijelu priču o dizajnu Tajane Sertić koji je zamišljen kao simbioza čovjeka i prirode i ekološki prihvatljive mode.

Ana Maria Ricov


„Ana Maria Ricov će imati lagano istaknute obrve, malo iscrtane. Ostatak loka je nude i prirodan." izjavio je Saša, a nama se čini kako je uz njenu kolekciju ovaj prirodni look s konturiranim obrazima bio pun pogodak. Kosa prelakirana tako da dobije mat efekt skupljena je u niske sleek repove s gumicama prekrivenim kosom.

Aleksandra Dojčinović


Aleksandra nas uvijek iznova oduševi svojim ženstvenim kreacijama i lookovima koji ni malo ne zaostaju za njima. Raščupane punđe s mnogo volumena upotpunjene su ženstvenim make upom s naglašenim usnama. Saša Joković je detaljnije objasnio: „One imaju jarko ružičaste i gotovo fluorescentne crveno-narančaste boje na usnama i jako sjajnu kožu."

Borina Kopčić

Objavljeno: 12.03.2011. u 08:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p