MAKE UP

Dugo nismo vidjeli ovako divnu manikuru!

Predivni nokti s Balenciaga revije 
balenciaga nokti
T
oliko smo već manikura vidjeli na društvenim mrežama da nam je zaista teško izdvojiti neke posebno, ali na reviji modnog brenda Balenciaga u Parizu zapazili smo jednu manikuru koja nas je osvojila svojom jednostavnošću, ali i posebnošću.

Na Paris Fashion Weeku iznenadili su nas predivni beauty lookovi i čini nam se da je na ovoj modnoj manifestaciji pridana pažnja ljepoti više nego ikad prije. Oduševila nas je crvena stiletto manikura. Iako nokti u špic nisu novost i trend su posljednjih nekoliko sezona, oduševili su nas svojim neobičnim detaljem.

balenciaga nokti
balenciaga nokti
Krvavo crvena boja laka za nokte najklasičnija je, ali zato je baš i volimo. Odlična je baš u svim situacijama i svake nokte učini ljepšima. Balenciaga modeli imali su crveni lak na stiletto noktima, a pri korijenu nokta bio je zalijepljen veliki srebrni okrugli kristalić. Iako se ova manikura čini jako jednostavnom, baš zato nam se sviđa. Djeluje jako chic i profinjeno. Iako zaziremo od noktiju s mnoštvom sjajnih kristala, ovu manikuru želimo!

balenciaga nokti
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.10.2016. u 13:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p