MAKE UP

Fashion.hr style Community & Essie vas daruju

Osvojite zimsku kolekciju Essie lakova za nokte

fashion.hr

Essie, vodeći svjetski brend kada su lakovi za njegu noktiju i lakovi za nokte u pitanju, nagrađuje četiri čitateljice portala Fashion.hr sa zimskom kolekcijom lakova za nokte. Essie, ime koje postoji još od 1981. godine, postalo je poznato po širokoj paleti boja, ali i odličnom pratećem asortimanu lakova za nokte koji sadrži njegujući segment. Imate li problema s listanjem ili pucanjem noktiju, vjerujemo da ćete u bogatoj ponudi Essie lakova naći ono što vam treba.

Essie svaku sezonu prati limitiranim kolekcijama lakova, a budući da nam je Božić svakim danom sve bliže i bliže, pripreme za blagdane u punom su jeku. Ne bi li vam dodatno uljepšali blagdanski period, za četiri čitateljice smo osigurali 4 nadlaka za nokte sa sjajnim efektima iz zimske kolekcije. Odgovorite na naše nagradno pitanje i možda osvojite nijanse: summit of style, rock at the top, jazzy jubilant ili sparkle on the top.

Četiri sretne dobitnice objavljujemo idući utorak, 25. studenog.
 
Update: Dobitnice Essie lakova su Marija Maletić, Andrijana Bukmir, Nika Doria Grbac i Magdalena Eljuga. Molimo sretne dobitnice da nam se jave na mail redakcija@fashion.hr, kako bismo dogovorili preuzimanje nagrade.
Objavljeno: 17.11.2014. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p