MAKE UP

Glamur koji obožava baš svaka žena

Četvrtu večer BIPAFASHION.HR-a obilježila je revija ELFS-a
hair  
Pretposljednju večer BIPAFASHION.HR-a, održanu 30. listopada, obilježila je revija na kojoj su svoje kreacije prikazali Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, odnosno dizajnerski dvojac ELFS.

U ritmu retro glazbe i s impresivnim vizualnim identitetom, ELFS-i su nas kao i prethodnih sezona zabavili i pokazali nam zaigranu stranu mode. Karnevaleskna ideja i tema lunaparka koja je uveličala četvrti dan modnog spektakla na zagrebačkom Velesajmu, ipak se nije odrazila na beauty segment koji je ostao u domeni klasično lijepog i glamuroznog.
  
elfs
  
Volumen u kosi pratio je voluminozne kreacije koje su se njihale u ritmu glazbe 70-tih dok su modeli koračali pistom osvjetljenom neonskim svjetlima, a senzualni smokey pogled portretirao je želju dizajnerskog dua da se u make upu vidi sva senzualnost i punoća ženstvenosti. Kao i ranije, za sjajne frizure i make up bili su zaduženi Saša Joković i Katica Topčić koji su prokomentirali što se događalo u backstageu, ali i najavili trendove koji nas čekaju u narednim mjesecima.
 
katica topčić 
“Danas imamo glamuroznu, valovitu kosu s puno volumena i puno lijepe teksture koja najavljuje nadolazeći sezonu kovrčica”,
izjavila je Katica.
 
saša joković 
elfs 
Smokey u zemljanim tonovima uparen s neutralnim usnama i laganim konturama na licu formula je koju su tijekom posljednja četiri dana za svoje modele odabrali mnogi dizajneri, a Saša nam je objasnio i zašto - to je look koji voli nositi baš svaka žena.

“Topli smokey u smeđim tonovima koji ima zlaćani šljokičasti efekt u sredini upotpunjen je eyelinerom i naglašenim trepavicama, a tu je i breskvasti ruž, lagano kontiriranje i highlight. To je make up koji pristaje svakoj ženi”, zaključio je Saša.

Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 31.10.2015. u 14:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p