MAKE UP

Glamurozni make up za večernji izlazak

Budite kao… Amber Heard
 amber heard
 
Amber Heard je na nedavno održanom eventu u Los Angelesu zablistala u prekrasnoj kreaciji, no nama je za oko zapeo njezin make up u stilu zlatnog doba Hollywooda.

Ovaj prekrasan look obilježio je crveni ruž čistog tona, niti pretopao niti hladan, savršeni ten istaknut daškom rumenila koje osvježava lice, i glamurozne - no ne pretjerano dramatične oči. Donosimo vam 5 proizvoda kojima možete s lakoćom rekreirati ovaj look.
 
kozmetika
Usne su najupečatljiviji detalj ovog make upa pa je izuzetno bitno da izaberete pravu nijansu. Revlonov Love That Red (74.90 kn) divna je crvena nijansa koja će sjajno imitirati boju Amberinih usana u ovome looku.

Za savršeni ten odaberite Collistarov Perfect Wear, a zatim ujednačeni ten bez vidljivih nepravilnosti preporučujemo istaknuti Art Deco rumenilom u nijansi Azalea Rosy koja balansira između pink i nijanse breskve, i pristajat će većini tonova kože.

Na oči nanesite miks svijetlih sjenila iz Revlonove palete 505 Decadent jer imaju suptilno presijavajući finiš koji reflektira svjetost s kapaka, a na trepavice potom nanesite i Art Deco umjetne trepavice #20 koje će vaš pogled dodatno otvoriti.

J. S.
Foto: Getty Images, PR
Objavljeno: 24.01.2015. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p