MAKE UP

Groznica subotnje večeri: glamurozan make up

Uz tutorijal postignite savršen make up
fashion.hr 
Do sada ste već pročitali bezbroj savjeta kako se našminkati za jednu od mnogobrojnih zabava koje će te posjetiti u ovo praznično vrijeme. I zaista, ideja je pregršt, mnogo je načina kako zablistati, od naturalnog izgleda kojim dominiraju blagi zemljani tonovi preko svevremenog smokeya.
 
Ukoliko zaista želite ostaviti fantastičan dojam, moramo priznati kako je naglamurozniji make up onaj koji uključuje istaknute usne kao svojevrsni statement, ilumonoznu kožu i zlaćanu nijansu na kapcima. Iako vam se možda čini da je sve to ipak malo pretjerano, uvjeravamo vas da nije. Ovo je pravo vrijeme da zablistate.

Korak po korak slijedite savjete za ovaj nezaboravan glam look. S obzirom da je riječ o iznimno blistavom izgledu neka podloga, odnosno tekući puder, budu u skladu s time te ne pretjerujte s količinom.
fashion.hr
Koristite malu ravnu četkicu kako biste nanijeli jednu od mnogobrojnih nijansi zlatnog sjenila. Aplicirajte ga na cijeli kapak te nakon toga malo nanesite uz rub donjih trepavica.

fashion.hr
Pregibe kapaka i predio uz trepavice pojačajte nešto tamnijom nijansom iste zlatne boje kako biste stvorili efekt dubine te što bolje istaknuli oči.

fashion.hr
Smeđim tušem iscrtajte i definirajte oči. Nanesite ga uz rub gornjih trepavica i malo izvan kutova kapaka. Za dramatičniji izgled obrubite donji dio oka smeđom olovkom te za što dugotrajniji make up koristite onu vodootpornu.
fashion.hr
Na obraze nanesite nježno rumenilo u ružičastoj nijansi i nikako ne pretjerujte s količinom i nijansom. Izaberite gotovo transparentnu nijansu.

fashion.hr
Završni i najvažniji korak zasigurno su usne i to u trendovskoj toploj i dubokoj tamnocrvenoj nijansi koja se odlično nadopunjuje na glamuroznu zlatnu boju sjenila.
fashion.hr
Ne zaboravite maskaru, puno maskare!
 
Iva Todorić
 
photos: Byrdie
Objavljeno: 27.12.2014. u 15:21
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p