MAKE UP

Groznica subotnje večeri: tamne usne, cat eye ili metalik sjenilo?

Odaberite jedan od naša 3 make up prijedloga!

 
Za vikend morate zablistati! Ne priznajemo opravdanja da nemate dovoljno vremena, jer ne žurite na posao. A uostalom, ponekad je divno ostaviti vremena samo za sebe i svoj ritual šminkanja. Odvojite dovoljno vremena da isprobate neke nove, drugačije make up lookove. A inspiraciju potražite u make up idejama koje smo odabrali samo za vas.
 
Tamne usne zaštitni su znak mnogih žena svake jeseni. Ako se još niste usudili isprobati ovaj trend, možda je baš ova subota dan kada ćete se odvažiti na nešto novo. Krećete li od samog odabira ruža, mi vam predlažemo crveno ljubičastu nijansu, koja ipak neće biti toliko tamna na usnama kao ljubičasti ruž. Oči istaknite maskarom i bisernim nijansama sjenila.
 
 
Tuš za oči kojim postižete mačkasti oblik oka nevjerojatno je zavodljiv. Za ovaj jednostavan, sofisticiran i elegantan look potrebna vam je mirna ruka i tuš kojim ćete kliziti po kapku. Suhi tuš ili eyeliner mogao bi ostaviti neravnine koje cat eye ne podnosi.
  fashion.hr
 
Metalik nam se još jednom provukao kroz make up lookove. Osim kao sjenilo, metalik srebrena nijansa odlično izgleda kao tuš na očima. Za vas smo pronašli odličan make up koji će u vama probuditi želju da večeras budete kraljica metala.
 fashion.hr 
Ana Jerneić
Objavljeno: 22.11.2014. u 18:36
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p