MAKE UP

Hit četkice koje će osvojiti sve šminkerice

Nove Noelle četkice
noelle četkice
P
ravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca može postići svatko i to zahvaljujući brandu Noelle. Svaka ljubiteljica šminke zna da su za savršen izgled potrebni odgovarajući kistovi, a u tvornici vrhunskih make up četki i kistova stvorena su čak dva nova seta za šminkanje.

Set četki u samostojećem eutiu i komplet od 3 spužvice za nanošenje pudera od sad su postali dio Noelle proizvoda koji su se na hrvatskom beauty tržištu već dokazali. Samostojeći etui, u kojem kistovi ostaju zaštićeni od vlage, prašine i drugih nepoželjnih utjecaja, bit će idealan suputnik u kozmetičkoj torbici, ali i sastavni dio svake make up police, a u sebi sadrži 10 kistova.

noelle četkice
Elegantni kistovi u bijelom kožnom pakiranju, osim svojom kvalitetom plijenit će pažnju i vrhunskim dizajnom. Sjenilo, rumenilo, bronzer ili puder u prahu lako se nanose uz pomoć ovog kompleta kistova od vrlo kvalitetne, guste i mekane sintetičke dlake prilagođene svakom tipu kože. Drugi set branda Noelle, koji sadrži tri make up spužvice za blendanje, hit su proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici.

noelle četkice
Beautyblenderi su savršeni za nanošenje tekućih pudera, primera, kremastih rumenila ili highlightera, a svojim jedinstvenim oblicima omogućavaju jednak nanos po cijelom licu i besprijekornu podlogu kao bazu svakog dobrog make upa. Stručnjaci naglašavaju kako je za savršen izgled tijekom cijelog dana, osim dobrog pribora, iznimno važno pravilno održavanje i čišćenje istih. Omiljeni kistovi, četkice i spužvice svojim dizajnom i kvalitetom prate najnovije trendove u svijetu make upa, a šarmantnim pakiranjem pokazuju da je i estetika make up pribora bitna.

noelle četkice
noelle četkice
Novi Noelle setovi, kao jamac profesionalnog make upa, dostupni su u svim BIPA trgovinama. Cijena kistova u praktičnom etuiu od eko kože je 149,90 kuna, a komplet od tri beautyblendera za nanošenje tekuće podloge dostupan je po cijeni od 79,90 kuna.

Noelle možete pratiti i na Facebooku i na Instagramu.

Foto: PR
Objavljeno: 24.04.2017. u 09:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p