MAKE UP

Hit Pantone boje pretočene u lakove za nokte!

Odlična suradnja dva brenda 
butter london
S
vake godine Pantone bira boju godine koja  htjeli mi to ili ne postane mali vodič u kreativnim industrijama, a ove godine ostvarili su suradnju s brendom Butter London koja je iznjedrila predivne lakove za nokte u hit nijansama za iduću godinu.

Pantone je za hit boju 2017. godine proglasio nijansu Greenery vibrantno zelenu boju za koju kažu da evocira prvi dan proljeća, vrijeme buđenja prirode i nade. Kozmetički brend Butter London objavio je kako je postao službeni partner Pantonea za iduću godinu pa su zajedno lansirali kolekciju lakova za nokte i sjajila za usne inspiriranu hit nijansama za 2017. godinu.


Kolekcija se sastoji od šest lakova za nokte i isto toliko nijansi sjajila, ali glavna zvijezda kolekcije je ipak lak u hit nijansi Greenery. Ostale nijanse komplementarno odgovaraju zelenom laku i iz Pantonea kažu kako će također biti popularne iduće godine pa možete odabrati između nekoliko nijansi smeđe, crvene, ružičaste i ljubičaste. Nijanse ruževa su slične, ali bez zelene koja bi na usnicama bila ipak malo nenosiva. Ove proizvode u hit nijansama bit će dostupne od siječnja na Butter London stranici, a mi se baš veselimo vidjeti malo drugačije boje na noktima

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 13.12.2016. u 10:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p