MAKE UP

Hit s proljetnih pista: Neutralna manikura

Neutralno obojeni nokti dominiraju revijama
Svjetske tjedne mode za sezonu proljeće/ljeto 2013. ovih dana obilježava prava 'nude' manija. Osim što brojne dizajnerske kuće niz pistu šalju modele prirodnih i gotovo nenašminkanih lica, trend je zahvatio i svijet nail arta, koji je od brojnih maštovitih ideja 'spao' na jedne, jedine i nezamjenjive neutralne lakove za nokte.


Radi se o neutralnim, bež i pastelnim nijansama, koje posljednjih dva tjedna favorizira nebrojeno mnogo brandova; Jason Wu, The Row, Rodarte, Altuzarra, Victoria Beckham, Marc Jacobs, Thakoon, Topshop Unique, Preen, Dolce & Gabbana i brojni drugi.


Svaki dizajner imao je vlastitu koncepciju beauty izgleda na reviji, a po pitanju nail arta najdalje je otišao Rodarte, koji je u nude boji realizirao geometrijske uzorke 3D efekta, kao nastavak moderno/srednjovjekovne kolekcije prikazane na pisti.

Zac Posen također je vodio računa o manikuri modela te je udružio snage s kućom Essie, čije su snage u backstageu revije koristile ukupno 4 neutralne nijanse, komplementarne tonu kože svakog pojedinog modela. Neutralno obojeni nokti u idealnoj su mjeri nadopunjavali elegantnu i glamuroznu viziju Posenove proljetne kolekcije.

H.B.

Objavljeno: 26.09.2012. u 18:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p