MAKE UP

Hoće li ovaj trend s modnih pista zamijeniti ruž?

Šljokice umjesto ruža za usne
šljokičaste usne
N
a modnoj reviji kuće Fendi koja je pokazala komade za proljeće/ljeto 2017. uočili smo predivne beauty lookove sa šljokičastim usnama koje izgledaju predivno i nestvarno. Hoće li ovaj trend ove jeseni i zime istisnuti ruž s trona?

Dizajner Karl Lagerfeld kao inspiraciju frizerima i make up artistima poslao je ilustraciju Manga crtića pa od tuda inspiracija za cijeli beauty look. Make up artist Peter Philips zaslužan je za šljokičave usnice predivnog sjajnog efekta i za njihovu izradu trebala su mu čak četiri koraka. Prvo je usnice obrubio i popunio bež olovkom za usne jer ih je tako napravio suhima i obrisao im prirodnu boju kako se ne bi vidjela. 

Nakon olovke, na usnice je nanio Ben Nye Glitter Glue, prozirno ljepilo za šljokice i zatim s malom ravnom četkicom lagano nanosio šljokice. Ako su vam šljokice pobjegle s usnica, uzmite ljepljivu traku i i s njom odstranite višak šljokica. Zatim uzmite maramicu i pritisnite je uz usnice kako bi uklonili višak šljokica. Ovo je najvažniji korak jer ćete polegnuti šljokice na pravu stranu i one će dobiti najveći sjaj i neće izgledati kao pojedinačne šljokice nego kao da vam je na usnicama tekući metal. Nama se ovakve sjajne usnice jako sviđaju za posebne prigode i ostaje nam za vidjeti hoće li postati pravi trend! Pogledajte i inspirirajte se fotografijama predivnih lookova.

šljokičaste usne
šljokičaste usne
šljokičaste usne
šljokičaste usne
šljokičaste usne
šljokičaste usne
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 23.09.2016. u 11:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p