MAKE UP

Hoćemo li moći napraviti svoju nijansu MAC ruža?

Novi projekt poznatog kozmetičkog brenda

MAC je poznat ne samo po kvalitetnoj kozmetici i brojnim suradnjama s poznatima nego i zbog toga što uvijek osluškuje želje svojih fanova. MAC nakon brojnih zahtjeva fanova, traži od svih koji žele, da sami naprave svoju nijansu željenog ruža.

Brend je najavio lansiranje novog projekta koji će se zvati MAC Mix + Mash. Kampanja poziva sve ljubitelje MAC-a i ruževa za usne da pokažu svoju kreativnost miješanjem i smišljanjem vlastite nijanse ruža za usne. Upute su jednostavne, snimite selfie s nijansom ruža koju ste sami kreirali i stavite ga na Instagram s hashtagom #MACMixMash. Uz fotografiju morate napisati koje ste sve ruževe koristili kako bi postigli svoju novu nijansu. MAC je jedino zabranio ombre efekt jer je njega nemoguće postići jednom nijansom ruža.

Za sada još nema službenih izjava o tome hoće li neke nove nijanse koje su kreirali ljubitelji MAC-a na Instagramu zaista lansirati, ali nadamo se da projekt vodi u tom smjeru te kako ovo neće biti jedina takva akcija jer imati nijansu MAC ruža po svom izboru bilo bi zaista odlično. Mi već u glavi imamo nekoliko boja koje bi svakako željeli vidjeti u MAC-ovoj ponudi.

T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.05.2016. u 13:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p