MAKE UP

Hollywoodski glamur u make upu i kosi

Beauty report prve večeri Perwoll FASHION.HR-a

Sve obožavateljice dizajna Aleksandre Dojčinović odlično su upoznate s modnom estetikom koju naša popularna kreatorica zagovara, a ženstvene haljine, koje svaku djevojku i ženu pretvaraju u moderne i nadasve elegantne dame, njena su uža specijalnost.

Kako bi popratili ideju kojom se naša Alex vodi iz sezone u sezonu, Illamasqua Hrvatska i Kevin.Murphy Hrvatska udružili su snage i u jučerašnjim popodnevnim satima u backstageu revije kreirali glamurozan, hollywoodski look, koji je svakog Aleksandrinog modela učinio pravom malom Lei Lou damom.

Frizerski tim predvođen Katicom Topčić pozabavio se kovrčama; uz krunu glave do ruba obrve kosa je ravna, kako bi se vidjela glatkoća i finoća samih linija, a od ruba obrve nadolje kosa je stilizirana u voluminozne i glamurozne kovrče.

Vizažisti predvođeni Ivanom Bilandžijom Billy imali su zadatak kreirati ženstven i prozračan make up. Oči nisu jako tretirane, već su korištene dvije teksture boja pudera, jedna jako mat i druga jako sjajna, kako bi otvorili oko i pogled.

U rumenilo je apliciran čisti pigment 'Fuore', kako bi dobili na finom sjaju, a u prilog baršunastom izgledu idu apsolutno mat usta, naglašena u jednoj izuzetno zanimljivoj ljubičastoj/bordo boji.

Za kraj, tu je bio i deblji eyeliner izvučen uz liniju trepavica, a korištene su i jako dramatične umjetne trepavice, koje su dale završni dodir ovom finalnom, ženstvenom looku.

-->

-->-->--> -->

H.B.

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 17.10.2013. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p