MAKE UP

I vi možete napraviti najpopularniju manikuru s Instagrama

Mirror manikura pravi je hit
mirror manikura
M
irror
ili chrome manikura hit je posljednjih nekoliko mjeseci i mjerkamo je na Instagramu već dugo jer je i sami želimo, ali ne pristajemo na gel postupak i komplicirane procese izrade. Uspjeli smo doznati kako da je napravimo sami kod kuće!

Kada u dućanu vidimo neke lakove za nokte s metallic efektom uvijek se razveselimo i kupimo ih, ali pri prvom mazanju se razočaramo jer nismo dobili onaj pravi zrcalni efekt koji vidimo na društvenim mrežama. Prošlih godina popularne su bile srebrne i zlatne naljepnice koje su davale sličan efekt, ali ipak nisu bile toliko sjajne koliko želimo.

mirror nails
mirror manikura
Kozmetičarke koje uređuju nokte otkrile su da metallic prah u kombinaciji s gel tehnikom može stvoriti pravi zrcalni efekt koji izgleda zaista odlično i sve je o čemu smo sanjali, ali ne možemo ga napraviti sami kod kuće bez korištenja lampi i gel tehnike. Na svu sreću, postoji YouTube na kojem smo uspjeli doznati kako napraviti mirror manikuru kod kuće.

mirror manikura
Prvo trebate kupiti metallic prah u boji po izboru, a na ebayu i AliExpresssu smo ih pronašli zaista velik izbor. Ključno je nakon toga nabaviti top coat koji je na bazi vode, jer obični će lakovi uništiti zrcalni izgled, a ova manikura ne može funkcionirati bez zaštitnog sloja koji mora držati metallic prah na mjestu. Kada savladate osnovnu tehniku moći ćete se igrati i stvarati razne efekte poput ombre noktiju. Pogledajte video i slijedite upute za svoju zrcalnu manikuru. 


T.K.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 09.11.2016. u 10:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p