MAKE UP

Inspiracija za najljepše beauty fotografije s Instagrama

'Flatlay' make up

make up kolekcija

Priznajte da i vi više provjeravate Instagram nego e-mail i da često inspiraciju za svoje fotografije dobivate upravo s te društvene mreže. Donosimo vam predivne beauty flatlay fotografije koje će vas natjerati da pospremite svoju make up kolekciju i podijelite je na Instagramu.

Surfajući satima Instagramom i hashtagom #beautyflatlays oduševile su nas neke fotografije pa smo ih morali podijeliti s vama. Iako izgledaju jednostavne, ovakve fotografije ipak nije lako napraviti, a evo i nekoliko uputa kako da ih postignete. Za početak osvjetljenje je najvažnije jer ono može utjecati na to je li fotografija mutna ili siva. Za beauty fotografije najbolje je koristiti jutarnje prirodno svjetlo koje dopire s prozora. Cvijeće je na ovakvim fotografijama itekako poželjno jer beauty proizvodima daje dozu romantike i nježnosti. 

Ako želite lijepe flatlay fotografije važno je da beauty proizvode na fotografiji organizirate po nekoj temi, po bojama, veličini ili obliku. Ako su vam proizvodi okrugli i ne žele stajati na mjestu, koristite ljepljivu smjesu poput glinamola. Još jedna korisna stvar su mobilne aplikacije za obradu fotografija jer bez obrade nema lijepih fotografija. Koristite aplikacije koje su vam jednostavne za korištenje i igrajte se dok ne postignete željeni efekt. Pogledajte fotografije i inspirirajte se!

beauty kolekcija beauty kolekcija 
make up kolekcija

beauty kolekcija 

make up kolekcija beauty kolekcija 
make up kolekcija 
make up kolekcija 
beauty kolekcija 
make up kolekcija   
beauty kolekcija 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.08.2016. u 03:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p