MAKE UP

Odabrali smo dobitnike koji će isprobati novu maskaru za guste i crne trepavice

Lancôme Monsieur Big maskara

Lancome Monsieur big maskara
Monsieur Big je najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči. Ona je najjači saveznik za odvažan izgled očiju, za sve ljubitelje hrabrih lookova i ogromnih, poput ugljena crnih trepavica. Monsieur Big ima sve što žena može poželjeti…

Novu maskaru testirali smo i mi dva tjedna i ostali oduševljeni njenom intenzivnom crnom bojom. Monsieur Big također je i pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost. A sada i vi mi imate priliku testirati novi dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči i to tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišite odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 01. kolovoza do ponoći.

Lancome big monsieur maskara

Devet dobitnika bit će kontaktirani, a proizvod će im zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo ih mailom i postaviti im nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz njihovu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Lancôme Monsieur Big maskaru
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

Ova maskara je idealna za sve žene koje žele istaknuti svoje oči intenzivnom crnom bojom i XXL trepavicama, a pri tome ne žele cijeli dan razmišljati je li se ta ista maskara kojim slučajem razmazala. A upravo to tražimo tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Sretni dobitnici su: Katarina Dostal, Sara Senčar, Dijana Ivanović, Klara Rajnović, KarlaRebić, Rebeka Šipura, Lara Martić, Gabrijela Ivanko i Helena Pleša

Lancôme Monsieur Big maskaru možete kupiti po cijeni od 227 kn te za manje pakiranje po cijeni od 94 kn.

Lancome big monsieur maskara


M.D.
Foto: PR

Objavljeno: 25.07.2017. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p