MAKE UP

Isprobali smo najnoviji hit – prvi make up za osmijeh

Recenzija Signal White Now Touch olovke
Signal White Now Touch
svijetu kozmetike postoji jedan proizvod koji je, kad se pojavio na tržištu, oduševio sve beauty ovisnice, a to highlighter. Taj magični proizvod pruža blistav izgled onim upravo dijelovima lica koje želimo posebno istaknuti i zato se veoma brzo nametnuo kao neizostavni dio make up rutine. Uvijek sam se pitala zbog čega taj magičan efekt ne bi bio korišten i za blistav osmijeh jer svatko od nas želi da bude neodoljiv.

Moje misli kao da je pročitao Signal koji je lansirao malu, ali itekako moćnu olovku Signal White Now Touch, koji pruža upravo ono što svatko želi – neodoljiv osmijeh. U pitanju je kozmetički proizvod u obliku olovke koji trenutačno i privremeno izbjeljuje zube.

Kome je namijenjen?

Signal White Now Touch namijenjen je svima koji u samo par sekundi žele izbijeliti svoje zube i imati blistav osmijeh. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu, stoga se može koristiti svakodnevno, koliko god često vi to želite.

Signal White Now Touch

Kako se koristi?

Ono što me oduševilo kod ovog proizvoda je njegovo jednostavno korištenje. Signal olovka je nadahnuta svijetom glamura, a to dočarava svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom. Svojim izgledom uistinu izgleda poput highlightera i stoga se savršeno uklapa u svaku kozmetičku torbicu. Kako olovka nije velika, možete je bez problema nositi u svojoj dnevnoj, ali i večernjoj torbi, tako da je uvijek uz vas. Dovoljna su tek tri koraka za blistav osmijeh click - touch - smile. Prije korištenja protresite olovku i tri do četiri puta pritisnite njen vrh kako biste dobili potrebnu količinu proizvoda na malom bijelom kistu. Kako biste imali bolji efekt, vaši zubi trebali bi biti što sušiji. Nanesite proizvod u tankom sloju na one zube koji su vidljivi kad se smijete. Na gornje zube proizvod nanesite potezima od gore prema dolje, a na donje od dole prema gore. Prilikom nanošenja izbjegavajte kontakt sa zubnim mesom. Ostavite da se serum osuši tako da držite svoja usta otvorena do maksimalno jednu minutu. I to je to – smile!

Signal White Now Touch

Dojmovi nakon korištenja Signal White Now Touch

Moram priznati da sam uvijek bila skeptična prema proizvodima koji garantiraju trenutni efekt. Pogotovo kad je u pitanju proizvod koji bi tako vidno trebao promijeniti boju. No, Signal White Now Touch ispunjava sve ono što obećaje. Prilikom prvog korištenja zabavljao me način nanošenja samog proizvoda. Moram priznati da mi je odlična ideja kreirati kozmetički proizvod za zube koji to svojim izgledom, načinom nanošenja i efektom je. Prilikom prvog nanošenja trebalo mi je koju sekundu da se naviknem na okus proizvoda, koji nije toliko intenzivan koliko je osvježavajući. Samo nanošenje je toliko jednostavno, da sam proizvod bez problema koristila na poslu prije važnog sastanka, ali i nakon večere u društvu prijatelja. Odlična vijest je što Signal White Now Touch olovku možete koristiti čak 40-tak puta, svakodnevno i bez ikakvog ograničenja. Prvih par puta nakon nanošenja proizvoda promatrala sam se u ogledalu, čekajući taj efekt. I moram priznati da se pojavio, zubi su mi za nijansu bjelji, ali tako da to ne djeluje nimalo umjetno. Ova magična olovčica moj novi je must have u kozmetičkoj torbici!

Jedinstveni i praktični make up za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90kn.

Mija Dropuljić
Foto: PR
Objavljeno: 21.06.2017. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p