MAKE UP

Isprobali smo novu maskaru za trepavice vrtoglave uvijenosti

Recenzija L'Orealove Miss Baby Roll maskare
Maskara
M
askara je, najprodavaniji proizvod u svemiru, ali i jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda ikada. I dok svih ostalih proizvoda dekorativne kozmetike (od ruževa do sjenila) imamo preko nekoliko različitih komada, maskara je proizvod, koji kada se na njega naviknemo, ne mijenjamo. Odane smo joj, sve dok se ne prestane proizvoditi. Illli - dok nas ne osvoji neka nova.

Kaže se da su oči ogledalo duše. I zbilja mislim da je to nekako otprilike tako. Oči nam odaju nečiju osobnost, karakter, otkrivaju kako se osoba trenutačno osjeća, a ponekada gledajući u oči osobe preko puta nas, možemo dešifrirati i o čemu ona razmišlja. Pogled stvara simpatije. Pogledom se osvajaju srca. Njime dajemo znak dopuštenja ili neodobravanja. Pogledom šarmiramo. I zato, sjajna točka na „i“ osobnosti jedne dame, jest – maskara. Upravo sam zbog svega napisanog, sigurna sam da ćete me razumjeti, vrlo često na „Vi“ s novim proizvodom koji će biti dostojan mojih trepavica. I dok, kod kupnje ostalih beauty stvarčica nikada ne dvojim i ono što mi se svidi teksturom i bojom (neovisno o proizvođaču) kupim istog trenutka, pri odabiru maskare sam baš „teška“. Isto se dogodilo i sada, kada mi je došla Miss Baby Roll maskara u ruke. Znala sam da ju moram testirati kako bih s vama mogla podijeliti svoje impresije. Na prvu, mrštenje i mrgudanje. Bila sam skeptična i nepovjerljiva. A onda?! Šok i nevjerica. Moj lik „nevjernog Tome“ doživio je preobraćenje. 

MBR
Vrlo je jednostavno izgubiti se u ponudi, jer police drogerija preplavljuju maskare s dvostrukim, trostrukim ili stostrukim četkicama. Ali ni to nije sve. Onda slijede i maskare s gumenim, plastičnim, sa zglobom za savijanje, bez zgloba za savijanje, dugačkim, kratkim, debelim ili tankim četkicama. Ili pak one koje povećavaju volumen 18 ili 36 puta. I pored svega što sam napisala, unatoč izboru, opet je čini se, tako jednostavno odabrati pogrešnu maskaru. Ne očajavajte jer ste na pravom mjestu. Ovdje ćete dobiti informativnu uvertiru u ono što možete očekivati ako se ponovite L'Orealovom Miss Baby Roll maskarom. Iako sam prije susreta s njom bila „nevjerni Toma“, oduševila me na prvi pogled. A sjećate se, rekli smo da pogledom ostvarujemo početne konekcije. I tako je bilo. Prvi susret s Miss Baby Roll maskarom izazvao je neke simpatije. Prva pomisao mi je bila da je maskara baš slatka. Misao je utemeljena jer je izazvana bojom pakiranja. Naime, pakiranje ovog „izdanja“ maskare je dvobojno. Jedna strana je crna, druga strana je nježno ružičasta i na njoj se nalazi naljepnica mint boje na kojoj kul neobičnim, pomalo retro fontom piše, "Miss Baby Roll". I sada, kada malo bolje razmislim, naziv maskare se u potpunosti slaže s njezinim pakiranjem. Miss se slaže s pridjevom „slatko“ (što je bila moja prva asocijacija kada sam maskaru vidjela), Baby ide idealno uz baby ružičastu, nježnu pink boju gornjeg dijela maskare, a Roll je potpuni pogodak opisa onoga što maskara učini trepavicama. Savršeno ih „zarola“ odnosno uvije. Uz pakiranje koje je baš preslatko, unutrašnjost maskare popunjeno je crnom „pastom“ koja je savršene teksture. Ne lijepi se i nije pregusta. Izvrsno prianja na spiralnu četkicu s kojom sam postigla mega volumen. Već prvim potezom i nanošenjem maskare trepavice su se formirale, zauzimajući svoj položaj i prateći prirodnu liniju kapka činile oko većim, a pogled prodornijim. Nanoseći maskaru laganim potezima od korijena trepavica prema vrhovima, rezultat je bio sve vidljiviji. Sve dok nisam došla do zaključka da sam postigla iznenađujuću šarmantnu i neodoljivu uvijenost. Riječ je o 2u1 proizvodu koji zbog „uvijene“ četkice služi i kao uvijač trepavica. 


maskara
Ova maskara instant povećava volumen i gustoću trepavica od samog korijena. Ono što me dodatno iznenadilo i osvojilo jest dugotrajnost. Naime, trepavice su mi izgledala odlično, cijeli dan. I nisu se pojavljivale neugodne crne „preslike“ ispod donjih trepavica ni kada bi mi oko zasuzilo (čemu sam sklona zbog  jesenskih alergija). Dakle, ako imate sličnih poteškoća i ako su vam oči sklone iritacijama i često suze, ne brinite, s ovom maskarom vam se apsolutno ništa neće poremetiti. Izgled će vam biti besprijekoran dok god ne odlučite maskaru skinuti. I da, to je još jedan plus na kraju. Maskaru sam vrlo jednostavno uklonila svojim skidačem šminke. Koristim ulje za skidanje šminke i uz dva kružna, lagano masirajuća pokreta, maskaru sam vrlo jednostavno skinula s trepavica. Oduševljena sam bila! Morate priznati da se rijetko događa da maskaru jednostavno nanesete i još jednostavnije skinete. A zar upravo to, nije san svake žene?! L'Orealova maskara Miss Baby Roll dostupna je u četiri kombinacije- vodootporna, ljubičasta, plava i crna, a cijena joj je 69,90 kuna. Let's Roll! 


Foto: PR

Objavljeno: 06.09.2017. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p