MAKE UP

Istaknite oči na neočekivan način

Leće u boji - novi beauty hit

Leće u boji postale su pravi hit u beauty editorijalima, na modnim revijama, ali i među celebrityima. Više nije nemoguće da imate boju očiju koju poželite, od blistavoplave do smaragdno zelene, a ako poželite možete imati i mistično sive šarenice.

Na modnim revijama sve se češće kao statement i modni dodatak pojavljuju leće u boji koje daju poseban efekt cijelom looku. Leće u boji dale su dizajnerima odličnu priliku da dodatno istaknu cijeli look koji prikazuju na pisti.
  
 
U modnom i beauty svijetu poigravanje s lećama u boji nema granica. Beauty editorijali sve češće su zaokruženi lećama u boji koje make up lookovima daju poseban izgled jer ga dodatno naglase i zaokruže. Kombinacija je nebrojeno pa ne čudi da se make up artisti sve češće odlučuju promijeniti modelu boju šarenica te je ukomponirati sa sjenilom, maskarom ili ružem.
  
Osim na modnim pistama, leće u boji hit su i među celebrityima pa je tako i popularna trendseterica Kylie Jenner na Instagramu podijelila fotografiju sebe i starije sestre Kourtney kako imaju plave leće. Ne sumnjamo da će Kylie kao predvodnica trendova još više potaknuti rastući trend nošenja leća u boji.
 

Promjena boje očiju u potpunosti mijenja cijeli izgled. Možete odabrati boju očiju da vam taj dan odgovara make upu, odjeći, ali i raspoloženju. Obojenim lećama možete dodatno naglasiti svoju prirodnu boju očiju, a možete je i potpuno promijeniti. Leće u boji postale su pravi urbani modni dodatak.  AIR OPTIX obitelj kontaktnih leća karakterizira tricomfort tehnologija s jedinstvenim plazma tretmanom površine za zdrav, prirodan osjećaj i udobnost cijeli dan, svaki dan, tijekom cijelog perioda nošenja.

Ako ste oduvijek brinuli kako će neko sjenilo stajati uz vašu boju očiju imamo odlično rješenje. Promijenite boju svoje šarenice i nanesite sjenilo koje ste oduvijek željeli. Svaki dan možete imati novi urbani look koji ćete upotpuniti make upom. Uz promjenu boje šarenice, poigrajte se i nijansama sjenila, maskare i olovke za oči. U trendu su žive i šarene boje, a s obzirom na velik izbor boja leća pustite mašti na volju i nadolazeće proljetne make up lookove upotpunite vedrim bojama svojih šarenica.

Doznajte koja vam boja očiju najbolje pristaje i gdje možete kupiti najbolje leće u boji. Ako ipak leće u boji nisu vaš prvi izbor, ali dosadile su vam vaše dioptrijske naočale, uvijek možete posegnuti za dioptrijskim lećama visokokvalitetnih materijala koje dišu i omogućavaju ugodno dnevno nošenje.
 
T.F.
Foto: Getty images i Instagram
Objavljeno: 26.02.2016. u 11:19

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p