MAKE UP

Izum uz kojeg ćete i žmirećki napraviti ravnu liniju tušem

Super predlošci za savršenu liniju tušem

savršena linija tušem

Usprkos vašoj razini šminkerskih vještina, za besprijekoran cat eye look treba strpljenja i puno prakse čak i ako ste profesionalac, a ako ste do sada imali poteškoća, izmišljena je naljepnica s predloškom uz koju možete postići savršeno ravnu liniju.  

Do sada smo isprobali bezbroj trikova i svi su nam djelomično pomogli, ali ne u potpunosti. Naišli smo na nešto revolucionarno i nažalost nismo još isprobali, ali smo u iskušenju da naručimo nove naljepnice koje imaju predložak za liniju tuša. Brend Beth Bender Beauty kreirao je Eye Candy naljepnice koje nalijepite na kapak i tušem, olovkom ili sjenilom popunite rupu. 

savršena linija tušem

Naljepnice su izrađene tako da izrezani dio tvori savršenu liniju i sprječava da pogriješite i napravite nepravilnu i razmazanu liniju. Osim osnovnog cat eye looka, dostupni su i drugi lookovi poput winged looka i smokey looka, a možete kupiti i cijele setove s kojima možete kreirati nekoliko lookova. Svaka naljepnica može se koristiti samo jednom, a hipoalergena je pa vam ne bi trebala izazvati nikakve probleme. Starter paket košta oko 70 kuna, a brend dostavlja u cijeli svijet. Pogledajte video i doznajte kako funkcioniraju super naljepnice.

 

T.K.
Foto: Getty Images i PR
Objavljeno: 14.07.2016. u 11:19

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p