MAKE UP

Jarki ili neutralni ruževi?

Beauty report 2. večeri Perwoll Fashion.hr Cruisea

Drugu večer Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona obilježile su revije Marine Design, Lei Lou za Opel, Aleksandra Žarevca te Ivane Barač. Kevin Murphy tim te make up artistica Ana Rajić sa nama su podijelili beauty tajne naših dizajnera.

 

ALEKSANDAR ŽAREVAC


Mladi Aleksandar Žarevac predstavio je kolekciju u nijansama crne, bijele i smaragdno zelene.  S obzirom na upečatljive kreacije, Aleksandar je želio klasični beauty make up. Oči su osjenčane sjenilom zemljanih tonova dok su obrve naglašene. Na obraze je naneseno pastelno rozo rumenilo a na usne ruž u sličnim tonovima.  Kevin Murphy tim u ovom je slučaju napravio jednostavnu punđicu koja je jedva primjetna. Punđa je postavljena nisko na vratu te ne odvlači fokus s lica modela.

 

MARINA DESIGN


Marina Design predstavila je bijelu kolekciju uz koju je savršeno korespondirao grafički iscrtan ruž u klasičnoj crvenoj nijansi. Ten je blago istoniran. Kevin Murphy u ovom je slučaju kreirao artističke frizure. Mokri pramenovi sa kojima su rađene mreže od kose, pokrivaju veći dio lica.

 

LEI LOU ZA OPEL


Modeli Aleksandre Dojčinović isticali su se trendovskim jarko narančastim ružem na usnama. Na kapke i lice je nanesen gloss  a oči su dodatno naglašene s nekoliko slojeva maskare. Kosa je spletena u neobaveznu punđicu koja je u isto vrijeme zaigrana i elegantna. Za kosu Lei Lou revije pobrinuo se salon FRIZERAJ.

 

IVANA  BARAČ


Make up je u neutralnim tonovima s naglaskom na konture lica. Usne su premazane ružem u boji mesa.  Salon „Mira" je po želji dizajnerice napravio jednostavnu ležernu frizuru. Kosa je ravno isfenirana te nije tretirana kako bi se dobio dojam lepršavosti.

Objavljeno: 16.06.2012. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p