MAKE UP

Jarko obojena sjenila za ljeto

Zaigrajte se vibrantnim nijansama plave, zelene i drugih boja

Tijekom zime često nam dosadi nošenje jednoličnog make up-a u pretežito zagasitim tonovima, zbog čega je ljetna sezona idealna prilika za isprobati sve one boje koje nas inače mame s polica drogerija.

Ove sezone odbacite uobičajene proizvode u crnoj i smeđoj boji i dajte si slobodu eksperimentiranja s jarkim tonovima, koje se dosad možda niste usudile upotrebljavati.

                                LOOK BY BIPA Eye Shadow Mono - Mint

Svjetski poznati kozmetički brandovi ovog nam ljeta sugeriraju pravu eksploziju boja na licu, s dominantnim nijansama plave, zelene, ljubičaste i ružičaste boje.

Idealni način za prigrliti sve ove prekrasne boje definitivno je sjenilo za oči, kojeg ćete, neovisno o brandu, pronaći u cijelom spektru najrazličitijih nijansi.

                                iQ COSMETICS Perfect Colours Duo Shadow - Turquiose

Tirkiznim, azurno plavim i mint tonovima ove sezone opasno konkuriraju i oni žuti, narančasti pa čak i crveni, stoga odaberite svoju omiljenu boju i krenite u igru s make upom.

Izaberite tek jednu boju kojom ćete ukrasiti kapak ili spajajte više njih u vibrantna make up izdanja. Kako ne biste pretjerale, ipak se držite nekih univerzalnih pravila; lila nek ide s ružičastom, žuta sa zelenom, a zelena s plavom.

U našoj galeriji pogledajte izbor 20 jarko obojenih sjenila.

 

H.B.

Photo: Bipa, Chanel, Dior, Douglas, Illamasqua

 

Objavljeno: 17.07.2013. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p