MAKE UP

Odabrali smo dobitnice Noelle kistova za šminkanje

Poziv na recenziju Noelle kistova
noelle
Noelle kistovi već su sezonama ključan pribor bez kojeg je nezamislivo stvaranje malih umjetničkih djela kada je u pitanju make up. Da bi make up i ove jeseni bio u trendu, popularni beauty brend donosi set u pernici od ukupno sedam kistova savršen za sve make up potrebe, od dnevne beauty rutine do zahtjevnih večernjih lookova.
 
Poznate blogerice, šminkerice i zaljubljenice u make up nimalo ne kriju svoje oduševljenje kistovima Noelle, koji su izrađeni od sintetičke dlake, izrazito mekane i nježne za kožu, a osvajaju i svojim dizajnom i praktičnim pakiranjem, ovog puta u crnoj elegantnoj pernici. Luksuzni bijeli kistovi s rose gold detaljima u preklopnoj torbici napravljenoj od visokokvalitetne umjetne kože u obliku pernice kao i tzv. brush guard – zaštitna plastika koja se koristi za čuvanje oblika kista, oduševit će sve šminkerice.

noelle
Dva najveća kista u ovom setu idealna su za stvaranje besprijekorne podloge odnosno nanošenje pudera, kremi i raznih kozmetičkih ulja. Trećom četkicom s lakoćom se nanose rumenila i proizvodi u kamenu dok su druga dva manja kista novog Noelle seta stvorena za konturiranje i strobing bez greške te nanošenje korektora i prikrivanje nepravilnosti. Za očaravajući pogled i oči koje dolaze do izražaja, poslužit će dva najmanja kista kojima ćete biti precizniji, a sjenilo ostati dugotrajnije.

noelle

Drage naše, sada i vi imate priliku isprobati Noelle kistove. Sve što trebate učiniti je, prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 25. rujna u 23:59. Odabrani će biti kontaktirani u utorak, 26. rujna, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Kada ponoć 25. rujna odzvoni, pregledat ćemo sve pristigle prijave i odabrati pet najkreativnijih odgovora. Potom ćemo kontaktirati pet dobitnica ovog sjajnog proizvoda i poslati vam proizvod na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, postavit ćemo vam nekoliko pitanja, na koja nam trebate povratno odgovoriti. Vaše ćemo najbolje recenzije objaviti na portalu. 
 
U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće:

1. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti proizvod
3. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu 
 
Odabrali smo sretne dobitnice Noelle kistova za šminkanje. Sretne dobitnice su: Katarina KlarićMarija Grgić, Matea Obajdin, Marija Kvesić i Martina FištrekUskoro ćete mailom dobiti i pitanja o proizvodima kojima smo vas nagradili. Potrebno je na njih odgovoriti u zadanom roku. Mi nestrpljivo očekujemo vaše kreativne odgovore, koje ćemo objaviti na portalu, a koji će nam otkriti koliko ste zadovoljne ovim sjajnim proizvodima. Čujemo se brzo! 


Ma.D.
Foto: PR
Objavljeno: 27.09.2017. u 10:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p