MAKE UP

Jesenski lakovi za nokte

Must have nijanse koje će vas osvojiti

Uz military stil, purpurne kapute i sve ostale divote koje dolaze s jeseni definitivno ne pristaju ljetni lakovi za nokte. Možda je idealan trenutak da pastelnu zelenu, ružičastu i slične nijanse zamijenite nekim tamnijim jesenskim.

Od ljetnih trendova preživjela je samo "greige" boja, možda zahvaljujući kući Chanel i njihovoj kolekciji Les Khakis koju čine upravo zagasiti tonovi zelene, bež i ružičaste. Još jedan trend donijela nam je kuća Chanel i njihov genije Peter Philips- Paradoxal; nijansu ljubičasto sive sa svjetlucavim česticama koje osvajaju.

Ukoliko ste skloniji nude noktima, bež možete zamijeniti sivom krem nijansom koja djeluje profinjeno i decentno (i zaboravite na sedefasti odsjaj!). Tamno crvena, nijanse vina i crvenkasto smeđa su standardi za jesen koje morate imati svake godine, a ukoliko ne volite ove "tmurne" boje postoji rješenje za vas. U kući Yves Saint Laurent kreirali su lak za sve djevojke koje smeđe nijanse nisu osvojile. Riječ je o krem ljubičastoj nijansi Ultra Violett- prekrasnoj zagasitoj boji fuksije koja ne sadrži svjetlucave čestice niti efekte.

Borina Kopčić

Objavljeno: 06.09.2010. u 15:29
Tagovi: lak za nokte

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p