MAKE UP

Jesenski look uz Anu Rajić

Kratki intervju s našom poznatom vizažisticom

Sigurno se već pitate čime obnoviti kozmetičku torbicu i što je uopće in ove sezone. Odgovore na ta pitanja koja nas uvijek iznova muče, otkrila nam je naša suradnica i poznata vizažistica Ana Rajić!

Kakav stil prevladava u nadolazećoj sezoni kada je o make up-u riječ?

Čini se da u nadolazećoj sezoni prevladava individualnost, skoro je nemoguće svesti trendove na jedan osnovni. Prisutno je apsolutno sve, od najprirodnijeg do najteatralnijeg. Jedan od trendova koji se svakako nameće su svakako osamdesete, kao kod Gucci-ja i Marc Jacobsa, s odvažnim i intenzivnim bojama koje se redovito pojavljuju i na Christian Dioru te metalik sjenila kao na John Gallianu.

Koje su must have boje za nadolazeću sezonu? Što istaknuti: oči, usne, obraze?

Crvene usne koje su već odavna klasik i redovito se pojavljuju na modnim pistama, kao kod YSL-a i Lanvina. Tamne, mačkaste oči ili smokey kao Versace i Prada. Definirane obrve i eyelineri kao naprimjer Dolce&Gabbana i Louis Vuitton ili skroz posvijetljene kao Prada i Miu Miu.

Koji su ti najdraži lookovi s modnih pista za nadolazeću sezonu i zašto?

U nadolazećoj sezoni smo ono što god poželimo biti, a moji omiljeni lookovi za ovu sezonu su: Lanvin- lijepa, prirodno sjajna koža s nježno crvenkastim natapkanim ružem u glavnoj ulozi;

                                          

Burberry Prorsum s karamel tonovima na očima, jagodičnim kostima i usnama;

                                          

Prada s tamnijim bordo osjenčanim očima i s crvenim glitterom na sredini kapaka.

                                          

Bez kojeg proizvoda se ne može iduće sezone?

Must have za ovu sezonu za mene je definitivno lijepa koža s roskastim rumenilom. npr Francois Nars Orgasm, zatim novi eye gloss od Chanela i ruž Diego Dalla Palma, broj 12 i 26.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 04.09.2009. u 01:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p