MAKE UP

Jesenski make up by Simona Antonović

Kako poznata vizažistica vidi jesenske trendove?

Kakav make up ćemo nositi ove jeseni?

Ove jesen idealna je da sami kreirate svoj make up i odredite osobna pravila. Trendovi se nisu fokusirali na određeni dio lica, prvobitan je naglasak na zdravom sjaju kože. A slobodni ste istaknuti oči u raznim „novim" zadimljenim purpurnim i sivim tonovima kako bi postigli senzualne i sexy oči.

Što istaknuti na licu?


Nadolazeće sezone kao nikad do sad upravo sve je in! Teatralne, maštovite i kičaste 80-te dostigle su vrhunac u kreativnim izražavanjima najboljih svjetskih vizažista. Vratile su se posvjetljene obrve ili pak suprotno tomu prenaglašene. Vratio se crveni ruž u svim nijansama bobičastog voća, kako bi izgledali moćno. Dramatične usne u kombinaciji sa jednako dramatičnim ljubičastim, sivim ili ružičastim smokey eyes = vamp look za hrabre. Vratio se i neoretro make up, tzv. romantičan make up...usta su nježno ružičasta, a oči osjenčane minimalno, sa ili bez maskare.

Koji su ti najdraži lookovi ove jeseni?

Najdraži look-ovi ove jeseni su mi:

Chloe- Smeđim sjenilom tople kesten nijanse osjenčane su oči te je sjenilo izvučeno prema sljepoočnicama vrlo mekano kako bi dobili moment neobičnog. U unutarnje kuteve oka stavite metalizirano sjenilo boje vanilije. Obrazi su nježno osjenčani (konturirani) smeđim rumenilom. Usne su lagano prepudrane tekućim puderom, no ne i potpuno.

                                          


Chanel- dramatične oči, obrubljene crnom olovkom oštrih rubova u mačkasti oblik, uz rub donjeg kapka poljepljeni su kristalići, unutar oka povučena je bijela olovka. Usne su ostavljene u prirodnom tonu, samo njegovanje carmexom. Na obrazima nježno ružičasto rumenilo.

                                          

Prada- pročišćena kolekcija i pročišćen make up. Potpuno izblajhane obrve, porculanski ten, malo bezbojnog glossa na usnama i naglasak na očima, bordo sjenilom osjenčane su oči u smokey eyes i naljepljene sitne šljokice (pigment) bordo nijanse. Jako sexy.

                                          

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 10.09.2009. u 20:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p