MAKE UP

Jeste li dovoljno hrabri za crvenu maskaru?

Uz make up look, predstavljeni noviteti Giorgio Armani Beauty

giorgio armani beauty

Povodom predstavljanja noviteta u kolekciji Giorgio Armani Beauty, sudjelovali smo u izradi predivnog dnevnog Armani glow looka po kojem je brend poznat. Pogledajte što je sve korišteno za postizanje ovog besprijekornog looka.

Brendov međunarodni face designer Reza Zaimeche funkcioniranje novih proizvoda pokazao je kroz make up look, a u fokusu su bila tri noviteta, Eye tint, maskara Eccentrico te Lip Maestro Drama. Doznali smo brojne make up trikove koji se koriste u Giorgio Armani Beauty radionici gdje nastaju savršeni Armani glow lookovi. Najvažniji trik je onaj o multifunkcionalnosti svakog Giorgio Armani proizvoda jer se svi mogu međusobno kombinirati i miješati te se tako kreiraju bezbrojne kombinacije. U Giorgio Armani Beautyu naglašavaju kako u make up svijetu nema strogih pravila i sve je dozvoljeno pa je kreiran dnevni look s intenzivno crvenom maskarom.

giorgio armani beauty

Za postizanje prirodnog glowa možete miješati popularni Giorgio Armani puder Maestro s Fluid Sheer verzijom, a kombinacijom dva pudera možete i konturirati lice po želji. Konturiranje možemo izvesti i ako pomiješamo proizvod za sjenčanje obrva Maestro eyebrow s tekućim puderom. Jedan od najzanimljivijih trikova koje smo doznali je kreiranje vlastite nijanse rumenila pomoću ruža za usne Lip Maestro Drama i tekućeg pudera. Tako kreirano rumenilo slobodno nanosimo kistom jer se bez obzira na njegovo tekuće stanje, može lijepo blendati. Pogledajte kako i s kojim proizvodima je nastao spomenuti Armani glow look.

giorgio armani beauty
  
Kao podloga za ovaj look korišten je Maestro glow br. 4 i Liquid summer br. 90. Ispod očiju nanesen je High Precision br. 2, a na kapke UV Maestro i bijeli puder br. 0. Konturiranje je izvedeno na vrlo lagan Armani način uz Maestro eyebrow pomiješan s puderom Fluide sheer, a sve je naneseno četkom.
 
giorgio armani beauty
giorgio armani beauty 
Za look na očima korišten je Eye tint br. 8 kao podloga dok je olovka Eye pencil br. 12 nanijeta uz gornji rub trepavica te je izblendana kistom. Preko cijelog kapka kistom je naneseno smeđe mono sjenilo te je sve dobro izblendano. Prava zvijezda ovog looka bila je crvena maskara Eccentrico koja dolazi kao limitirana edicija krajem lipnja u parfumerije Douglas. Za obrve je korišten Maestro eyebrow br. 2.
 
giorgio armani beauty 
giorgio armani beauty
Boja na usnama kreirana je uz olovku Lip pencil br. 9 i Armani sheer br. 503. Posljednji touch na looku bilo je rumenilo koje je kreirano pomoću ruža Lip Maestro Drama i pudera Fluid sheer br. 2.

giorgio armani beauty
 
Tanja Friš
Foto: PR
Objavljeno: 10.06.2016. u 13:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p