MAKE UP

Jeste li dovoljno odvažne za ovaj make up trend?

Neočekivani zaokret mačkastih očiju
look
Na nedavno održanim haute couture revijama moglo se uočiti nekoliko nadolazećih beauty trendova za proljeće, a među njima dominirale su varijacije na temu seksi mačkastih očiju.

cat eye
 
Elie Saab

Elie Saab je debelim eyelinerom iscrtao cijelu liniju oka, a ovo pomalo zatvarajuće crnilo razbijeno je delikatnim pastelnim nijansama. S divljim obrvama poput ovih, Elie Saabov look djeluje kao moderna, suptilnija ideja nekada popularnog make upa 80-ih.

cat eye
 
Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier išao je na totalno otkačeni, grunge look inspiriran 90-im godinama prošlog stoljeća. Razmrljana kajal olovka upotpunjena je dječačkim obrvama, blijedim usnama i vrlo prirodnim tenom.

cat eye
 
Giorgio Armani
 
Giorgio Armani kontrirao je dosad viđenim tamnim tonovima make upom u pastelno modrim i bakrenim tonovima koji su isticali ezoteričnu, pomalo androgenu ljepotu kose i make upa.
  
cat eye

 Atelier Versace

 
Atelier Versace nam je za proljeće / ljeto 2015. pripremio cat eye kojim dominiraju sivkasti i plavi tonovi. Smokey sjenilo je presječeno grafičkom linijom iscrtanom preciznim eyelinerom koja gotovo imitira cut crease i ulazi duboko prema unutrašnjem kutu oka.

Jelena Skendžić
Foto: Splash
Objavljeno: 02.02.2015. u 16:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p