MAKE UP

Jeste li za malo žarkih boja?

Tri nijanse sjenila za tri boje očiju

Tražite li se još uvijek među svim tim silnim paletama žarkih boja? Oh, da- mi žene padamo na boje, čak i onda kada ih ne znamo iskoristiti. Da više ne bi trošili vrijeme i novac na nijanse koje će biti samo zgodna dekoracija kozmetičkog stolića, donosimo tri looka za tri boje očiju. Inspirirajte se.

Zelene oči i narančasto sjenilo

Estee Lauder Limited Edition Pure Color Eyeshadow u Orange Crush i Sugar Biscuit

Zelenilo svojih očiju možete fenomenalno istaknuti narančastim sjenilima. Ako niste fan žarkih nijansi, boja zlata, bakra ili bronce također može zadovoljiti vašu potrebu za bojom. Imajte na umu da ovakve nijanse žutog podtona najbolje pristaju uz žuti ten, dok će žene ružičastog podtona bolje izgledati s ljubičastim sjenilom.

Smeđe oči i ljubičasto sjenilo

Sonia Kashuk Instructional Eye Shadow Palette u kombinaciji Eye on Color

Intenzivne ljubičaste nijanse mogu učiniti čuda kad su smeđe oči u pitanju. Kombinirajte više nijansi iz iste obitelji npr. bijelu sa sedefastim sjajem, boju lavande i tamnu nijansu ljubičaste, a želite li dodatno istaknuti oči, nemojte zaboraviti na crnu ili bijelu olovku, ovisno o dojmu koji želite ostaviti.

Tropske boje i plave oči

Urban Decay Fun Palette

Plavooke žene mogu se inspirirati tropskim voćem i cvjetovima jer im fenomenalno stoje sve žarke boje! Suzdržite se jedino od plave, a uživajte u kivi zelenoj, žarko pink ili limun žutoj koje mogu učiniti čuda za vaše oči.

Borina kopčić

foto: refinery29

Objavljeno: 18.04.2011. u 12:46
Tagovi: Make up, sjenilo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p