MAKE UP

Kako do dugih trepavica bez ekstenzija?

Senzacionalna inovacija za trepavice
lux factor

Predstavljamo vam zaštićeni brand Lux-Factor Professional, koja nudi prirodne, sigurne i učinkovite kozmetičke proizvode u obliku 4D Hyaluron kreme protiv bora, Eyelash serum za rast trepavica te Hair terapije koja sprječava prekomjerno ispadanje kose.

 
Kozmetika Lux-Factor Professional temelji se na kombinaciji inovativnih i prirodnih sastojaka u kozmetičkoj industriji, koji djeluju izuzetno učinkovito, ali ne preagresivno te bez neželjenih nuspojava. Patentirana Lux-Factor formula, koju koristimo u našim proizvodima, pruža brže i učinkovitije djelovanje. Svi proizvodi su klinički ispitani i imaju sve potrebne certifikate koji pružaju sigurno korištenje proizvoda bez štetnih nuspojava. Sa sluhom za svakodnevne probleme kod žena i muškaraca, neprestano razvijamo i testiramo sigurne i visoko učinkovite proizvode za najosjetljivije korisnike.
 
lux factor

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikuli (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju. 100% učinkovita inovacija koja već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve. Svi sastojci u serumu klinički su testirani i dokazano djeluju na rast trepavica, što potvrđuju i stručnjaci i farmaceuti.
 
Jasna Martinjak, mag. farmacije: "Njegova patentirana formula sadrži samo prirodne sastojke, klinički je testirana, certificirana, potpuno sigurna za upotrebu i ne izaziva nikakve neželjene pojave. Već nakon prve upotrebe seruma, trepavice izgledaju njegovano, a redovitom upotrebom rezultat je vidljiv već nakon 3 do 4 tjedna."
 
lux factor
Vjeruju mu i brojne poznate osobe, koje su o Eyelash serumu izjavile:

Lana Jurčević: "Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči."
 
Ecija Ivušić: "Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.˝
 
lux factor
Cijena 28-dnevne terapije: 299 kuna. Dostupan je na internetskoj stranici: www.lux-factor.com
Objavljeno: 29.06.2016. u 14:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p