MAKE UP

Kako do punijih usana?

Bez kirurškog noža

Nažalost, većina žena se ne rađa sa savršeno punim usnama, a i one koje se rode, iz godine u godinu sve više gube njihov volumen. Upravo su pune usne i izražen Kupidov luk simboli mladosti i atributi koji brišu godine na našem licu.

Ove sezone, sve je u znaku ruževa: Gucci, Jil Sander, Diane von Furstenberg... svi oni su svoje kreacije predstavili na modelima s istaknutim usnama u upečatljivim bojama.

Kalina Fernandez, kreativna direktorica kozmetičke kuće Too Faced kaže da ukoliko želite pune usne tijekom ljeta, igrate na kartu sjajnih nijansi. „Fuksija, prljavo ružičasta i boja maline su uvijek dobar odabir." objasnila je Kalina i otkrila svoja četiri trika za punije usne.

1. Olovka

MAC Synch

„Volim olovke koje imaju malo shimmera u sebi, jer dobar highlight je osnova svega. Lagano je nanesite na rubove usana, a ona će loviti svjetlost i dati pun izgled i lijep oblik usnama. Osim toga, olovka će spriječiti da se  ruž razlije po borama."

2. Kupidov luk

E.l.f. Shimmer Mineral Glow

Malim kistom za sjenilo natapkajte malo svjetlucavog sjenila ili highlightera na Kupidov luk. Malo svjetlucavog praha možete nanijeti i uz rub donje usne."

3. Ruž

MAC Amplified

„Kistom ispunite usnice svojom omiljenom nijansom."

4. Sjajilo

E.l.f. Hypershine Fairy

„Mrvicu sjajila nanesite na gornju usnu, ali i na središnji dio donje usne. To čini usne mnogo punijima, a osmjeh ljepšim."

B.K.

Objavljeno: 14.06.2011. u 12:17
Tagovi: ruž, sjajilo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p