MAKE UP

Kako izgleda make up rutina Beyonce Knowles?

Vizažistica poznate pjevačice otkrila je njene male tajne
Iako je Beyonce Knowles jedna od onih žena koje su uistinu lijepe i bez trunka šminke na licu, poznata pjevačica ipak ima određene rutine kada su u pitanju pojavljivanja u javnosti. U posljednje vrijeme, za njen make up brine se vizažistica Wei Lang, koja je djelić svog 30-godišnjeg iskustva odlučila podijeliti i s novopečenom mamom Beyonce.

Pjevačica se u privatnom životu u potpunosti šminka sama, a za crveni tepih zaslužna je Wei, koja na njeno lice ne nanosi previše make upa. Podloga je svedena na minimum, zahvaljujući Beyoncinom porculanskom tenu, a jedino što dolazi u obzir u umjerenim količinama jest kontura, i to ponajprije zbog fotografija. Wei pritom također koristi higlighter, odnosno posvjetljivač, kojeg nanosi na čelo i ispod očiju.

Beyonce obožava tuševe i umjetne trepavice, stoga na njenom lijepom licu do izražaja prvo dolaze naglašene oči. Make up artistica Lang navikla je pjevačicu na trepavice branda Velour, koje nose naziv 'Are Those Real' i koje ona svako toliko nabavlja u izdašnim količinama.

Wei je također otkrila kako joj je najdraže bilo šminkati svoju klijenticu za posljednji MET bal, kada je Beyonce nosila jedan vrlo jednostavan i prozračan look, kako bi njena prirodna ljepota u potpunosti došla do izražaja. Obrve su tom prigodom definirane, na kapke je aplicirano kremasto sjenilo u brončanoj nijansi, crnim tušem u formu krila je izvučen gornji kapak, a usne su bogato naglašene narančastim sjajilom. Make up je na kraju začinjen, pogađate, umjetnim trepavicama.

H.B.

Objavljeno: 15.12.2012. u 16:00
Tagovi: Beyonce, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p