MAKE UP

Kako izgleda manikura od 1300 kuna?

Vanessa Hudgens ima posebnu manikuru za Coachellu

Da, dobro ste pročitali, glumica i pjevačica Vanessa Hudgens dala si je izraditi manikuru za 1300 kuna. Cijena vas neće začuditi kada doznate da su na noktima nalijepljeni Swarovski kristali i ručno nacrtani metallic listići.

Vanessa je već godinama ljubiteljica glazbenog festivala Coachella i ove godine već se tjednima priprema pa je nedavno ugradila i ekstenzije u kosu. Glumica i pjevačica na noktima ima smeđi OPI gel lak u nijansi Ice-Bergers and Fries i preko njega mat top coat. Veliki 3D kristali na noktima su Swarovski, a osim njih Vanessa je htjela i sitnije kristale i metallic listiće na korijenu nokta koji su ručno nacrtani. Manikuru su joj radili oko tri sata i trajat će joj oko dva tjedna. 
 
 
 
Njena sestra Stella također je s njom bila na manikuri. Ona je odabrala lavandasti OPI gel lak u nijansi Taupe-less Beach, ali odlučila se za nešto manje Swarovski kristala pa je njena manikura koštala 700 kuna. Vrijede li zaista ove dvije manikure toliko s obzirom da će trajati samo dva tjedna?
 
 
T.F.
Foto: Instagram i arhiva portala
Objavljeno: 14.04.2016. u 09:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p