MAKE UP

Kako izgleda savršeni ljetni make up?

Zablistajte u svakoj prigodi
desi

N
alazili se na plaži, uz bazen ili na uzavrelom gradskom asfaltu, naravno da u svakoj prilici želimo izgledati najbolje moguće, no uz velike vrućine ponekad nije jednostavno pronaći dobru mjeru između make upa koji ima tendenciju otopiti se s lica, i želje da i na +30 izgledamo odlično.


U čemu je tajna? Sudeći prema broju pratitelja i ljudi koji su ovome videu dali "prst gore", prekrasna Youtube zvijezda Desi Perkins zna kako izgledati savršeno čak i u jeku nepodnošljivih vrućina. Naravno, idealno bi bilo ljeti odmoriti lice od make upa, no neke od nas, što zbog posla, što zbog problema s kožom, nisu u mogućnosti posve izbaciti korištenje šminke. Tajna savršenog make upa koji će s vašom kožom ljeti surađivati, a ne protiv nje voditi bitku, leži u postupnom prilagođavanju make upa i stavljanju manje slojeva šminke na lice.
 
desi
Ako imate problema s kožom i izlazak bez pudera vam je nezamisliv, razmišljajte više o teksturi, a manje o potpunoj prekrivnoj moći pudera. Ljeti koža treba prozračnije tekture, i stoga je idealno prvo nanijeti primer koji će zagladiti vaše pore i produljiti trajnost make upa, a zatim stavite lagani sloj pudera ili BB, odnosno CC kreme. Malo vidljivih nesavršenosti je sasvim prihvatljivo jer će iste doprinijeti prirodnom izgledu vaše kože.

Umjesto teških sjenila, razmišljajte o prozračnijim mousse ili kremastim teksturama i svijetlim, svjetlucavim bojama na kapcima. Umjesto očiju, naglasak stavite na usne birajući jarki ruž u toplim ljetnim nijansama. Kako to radi prelijepa Desi pogledajte ovdje:

J.S.
Foto: Youtube screenshot, Instagram

Objavljeno: 29.06.2015. u 14:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p