MAKE UP

Kako je prošao Zagreb Hair Show?

Reportaža s revije Ivane Marušić

Prošlog vikenda Zagreb je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih frizera koji su okupljenom mnoštvu predstavili trendove u kosi za narednu sezonu i podijelili korisne savjete i frizerske tehnike.

U sklopu Hair Show-a svoju reviju je imala i naša suradnica Ivana Marušić (Salon SHE), koja je za ovu prigodu predstavila kolekciju naziva „Editorial".

„Kako i samo ime kaže, inspiracija je došla iz modnih editorijala. U današnje vrijeme, za editorijale se koriste mnoge nadogradnje poput rogova, spikeova i maski koje prekrivaju lice i završavaju u nekoj ludoj frizuri. Osnova kolekcije je predimenzionirana kosa u kojoj smo se poigrali s bojama koje smo kombinirali s potpuno prirodnom kosom. Kod nekoliko modela poigrali smo se s crazy color tehnikom + kombinacijom oblika i teksture".

Frizure su svoju modnu priču nastavile i kroz odjeću, točnije kroz modele kuća Clash of 9 i LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, koji su za ovu prigodu odjenuli modele. Make up je djelo Ane Fucijaš, a za izradu frizura korištene su boje kuće Schwarzkopf Professional te styling proizvodi Kevin.Murphy koji ne sadrže parabene i sulfate te samim time ne otežavaju kosu.

U galeriji pogledajte modele s potpisom Ivane Marušić.

 

photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 07.11.2012. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p