MAKE UP

Kako nositi ljubičasto sjenilo?

Najbolji lookovi i najljepše nijanse

Sigurno ste već s oduševljenjem prihvatili trend raznobojnih sjenila koja su zamijenila ustaljene crne i smeđe nijanse. Ljubičasta je jedan od novih favorita, pogotovo ako imate zelene oči, jer ljubičasta nijansa im laska više od ijedne druge.


Imate li blijedu put ili planirate nositi ljubičasto sjenilo na posao ugledajte se na Julianne Moore koja je na Zlatnim globusima nosila diskretno ljubičasto sjenilo. Sjenilo koje u sebi ima malo bijelog shimmera dobar je odbir u oba slučaja, ali ga nipošto nemojte nanositi do obrva.

Intenzivne nijanse kakve nosi Nicole Richie idealne su za večernje izlaske. Kombinirajte ih s umjetnim trepavicama i mnogo tuša za dramatičan izgled.

Victoria Justice savršeno kombinira mat sjenilo boje jorgovana s ružičastim rumenilom i nježno pink usnicama. Nosite li ljubičasto sjenilo nemojte ni slučajno nositi crvene nijanse ruža ili neku od trendovskih mat žarkih nijansi jer ćete lako ostaviti dojam „došla sam iz osamdesetih i molim vas da me tamo i vratite". Radije odaberite nijanse koje djeluju prirodno i nježno, umjesto da se tuku sa sjenilom.

Borina kopčić

foto: Sephora, Zimbio

Objavljeno: 09.04.2011. u 09:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p