MAKE UP

Kako nositi make up u boji ljeta?

Električno plavo sjenilo je ljetni must have
easyneon 
Ukoliko ljeti ne odustajete od make upa i ne pripadate tipu žena koji jedva čeka odmoriti se od sjenila i sjajila, današnji make up prijedlog bi vam se mogao opako svidjeti. Predlažemo vam da na ovaj pomalo sivi ljetni dan začinite make upom u boji mora.

Električno plavo sjenilo savršeno komplimentira smeđe, ali i druge boje očiju, no priznajemo da nije uvijek jednostavno za nositi. Na spomen plavog sjenila u sjećanje vam dolaze neugledne slike make upa popularnog 1980-ih, razvučenog do obrva i kombiniranog s crvenim ružem i natapiranom kosom? Složit ćete se, tako danas uistinu nitko ne bi htio izgledati. Srećom, moderni način aplikacije i kombiniranja plavog sjenila je nosiv, i dapače - izgleda jako dobro.

Mlada Youtuberica porijeklom iz Moldavije, Easy Neon, pokazala nam je kako nositi duboko, električno plavo sjenilo na upravo takav moderan način. Uparivši ga sa svijetlijom, baby plavom varijantom eyelinera, toplim breskvastim rumenilom i nude ružem, te izblendavši kraljevsko plavu nijansu u gotovo nevidljiv topliji gradijent prema obrvama, pokazala nam je kako čak i ozloglašeno plavo sjenilo može sjajno funkcionirati kao efektni ljetni make up, bez da dominira licem. Sve je u savršenom balansu što, priznat ćete, s plavim sjenilom baš i nije jednostavno postići. Cijeli tutorial pogledjte ovdje:
 

J.S.
Foto: Youtube screenshot
Objavljeno: 28.07.2015. u 10:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p