MAKE UP

Kako nositi plavo sjenilo?

I pri tom ne izgledati smiješno?

Većina žena se sjeća prvog sjenila koje je kupila i u većini slučajeva radilo se o nekoj plavoj nijansi. Sada se noćna mora naše mladosti (kada je bila nanesena sve do obrva) vraća i izgleda cool, svježe i ljetno, ali mnogi broj žena i dalje zazire od svoje nekad omiljene nijanse. Trendovi nas ipak ne mogu tako lako zaobići, a mi donosimo trikove s kojima će plavo sjenilo izgledati baš kako treba.

Dobra nijansa


Ništa ne izgleda jeftino kao loše odabrano plavo sjenilo. U ovom slučaju morate ići u krajnost: odabrati tamno plavu, gotovo crnu nijansu ili pak svijetlo plavu, gotovo bijelu boju. Sve što se nalazi između na većini žena će izgledati smiješno. Jennifer Lopez je plavo sjenilo nosila oko cijelog oka, ali pošto je ono bilo srebrnkaste nijanse nije izgledalo kao da je ispalo sa snimanja spota Spice Girls.

Koncentracija


Koliko god se ideja otamno plavom smokeyu činila privlačnom, takve nijanse radije koncentrirajte uz rub trepavica, umjesto da završite s plavom masnicom na oku. Emily Blunt je tako nosila svoje sjenilo i izgledala fantastično.

Okvir


Ginnifer Goodwin je izgledala fantastično s plavim sjenilom kojim je uokvireno cijelo oko. Za ovaj look je najvažnije da show prepustite jednom odabranom proizvodu i suzdržite se svega osim maskare, a za nanošenje sjenila koristite tanki kist kojim ćete precizno iscrtati linije oko oka.Borina Kopčić
foto: People
Objavljeno: 25.06.2011. u 15:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p