MAKE UP

Kako odabrati crveni ruž?

Pet ruževa za pet tipova žena

Većina žena se jako boji crvenog ruža. On spada u istu skupinu kao i tuš za oči- nosili bi ih, ali nemamo pojma kako, pa je lakše jednostavno reći „Meni to ne stoji!" i odreći se tog fenomenalnog proizvoda. Potraga za savršenim crvenim ružem nerijetko je potraga za svetim gralom- svi pričaju da uistinu postoji, ali vi nikako da naiđete na njega. Možda jednostavno tražite među krivim nijansama.

Svijetla kosa i svijetao ten

 

Lancome L'Absolu Rouge u boji Absolute Rouge

Ako ste svijetli poput Taylor Swift zaboravite na uistinu tamne nijanse i radije odaberite one žarke. Taylor nosi ruž boje zrele trešnje s malo sjajila i crnim tušem te zlatnim sjenilom na očima.

Svijetla kosa i srednja nijansa tena

 

Laura Mercier Lip Stain u nijansi Mulberry

Sienna Miller nosi ciglasti ruž koji joj savršeno pristaje. Bez olovke, bez mnogo sjaja i vjerojatno nanesen u dva poteza je idealno rješenje (i još ostavlja trendovski „stain" look).

Crvena kosa i svijetao ten

 

Chanel Brilliant Rouge Allure

Ako ste tip Julianne Moore onda i sami znate kako je crveni ruž redoviti podstanar vaše torbice. Isprobajte tzv. tomato crvenu tj. nešto hladniju nijansu ove žarke boje.

Tamna kosa i svijetao ten

Make Up For Ever Rouge Artist Intense, nijansa #46

Ugledajte se na Juliannu Margulies i nosite malo zagasitiju nijansu klasične crvene boje. Izbjegavajte pretamne nijanse ruža, jer bi lako mogli izgledati kao da još niste izašli iz darkerske faze.

Tamna kosa i maslinasti ten

NARS Velvet Matte Lip Pencil u boji Red Square

Tip Salme Hayek uistinu može podnijeti mnoge nijanse crvene, ali najprirodnije izgleda ona koja vuče na koraljnu crvenu jer se savršeno stapa sa žućkastim tenom.

 

Borina Kopčić

foto: InStyle, Polyvore

Objavljeno: 30.11.2010. u 16:41
Tagovi: crveni ruž, ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p