MAKE UP

Kako odabrati savršenu nijansu ruža bez isprobavanja na usnama?

Make up artist poznatih otkrio trik

Sve smo se sigurno nekoliko puta razočarale kada smo kupile ruž i kod kuće ga isprobale i vidjele da nam ne stoji. Ako ga ne isprobamo na usnama, zaista lako možemo pogriješiti nijansu koja nam ne odgovara uz ten, ali otkrivamo vam trik!

Većina nas radi istu pogrešku, u trgovini nanesemo ruž na gornju stranu dlana i ako nam se nijansa svidi, kupimo ga. Sigurno ste više od jednom takvim odabirom pogriješili nijansu i jednostavno vam nije odgovarala uz lice. Problem je u tome što naš dlan nije ni približno iste boje kao naše lice ili usne.

 
Celebrity vizažistica Rae Morris otkrila je trik uz koji ćete uvijek pogoditi nijansu ruža. Umjesto na vanjskoj strani dlana, testirajte ruž na vrhu prsta jer je on najsličniji nijansi vaših usana. Prst približite usnama i tako ćete najbolje vidjeti odgovara li vam. Ako na prstu vidite da nijansa ne odgovara vašem tonu kožu, isprobajte drugu. Kod odabira nude nijansi, na prst nanesite ili nijansu tamniji ili nijansu svjetliji ruž jer će takav najbolje odgovarati vašem tonu kože. 
  
T.F.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 02.05.2016. u 11:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p