MAKE UP

Kako postići svadbeni make up Amal Clooney?

Vizažistica Amal Clooney demonstirira kako postići sjajan look
amal 
Amal Clooney poznata je po svojem klasično lijepom make upu koji uvijek djeluje profinjeno, ženstveno i odmjereno. Za ovaj uvijek sjajan izgled zadužena je Charlotte Tilbury, make up artistica i njezina vlastita vizažistica koja ju je šminkala na najposebniji dan u životu. Charlotte je konačno otkrila popis proizvoda koje je koristila za ovaj look, i pokazala nam točno kako ga je postigla.

Zanimljivo, Charlotte ima svoju kozmetičku liniju bez čijih dekorativnih i preparativnih proizvoda ni sama više nigdje ne ide. Vješta i iskusna celebrity vizažistica obećava da će nam njezini proizvodi transformirati kožu, te svoju magičnu kremu, Magic Cream, uvijek koristi na svim modelima u backstageu. Ni kad je lijepa Amal u pitanju, Charlotte nije napravila iznimku te je i na njoj koristila ovu luksuznu kozmetiku s potpisom make up artista.

Svadbeni make up dizajniran je tako da naglasi ono najbolje od ljepote egzotične Amal - proizvodi su dovoljno hidratantni tako da koži daju svjež i luminozan izgled, a boje su odabrane tako da akcentiraju ono najbolje od njezinog prirodnog kolorita u kosi, očima i koži. Korištene proizvode potražite u našem webshopu, a cijeli postupak pripreme i šminkanja kože pogledajte ovdje:
 

J.S.
Foto: Splash News
Objavljeno: 15.06.2015. u 13:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p