MAKE UP

Kako savršeno nanijeti liner?

Vrijeme je da povučete tu kobnu crtu

Razlog zašto veliki broj žena izbjegava korištenje tuša pa čak i olovke za oči jest što zahtijeva mirnu ruku i savršenu izvedbu. Zovu tamne linije uz rub kapka teško je odoljeti, pogotovo zato jer je riječ o klasičnom looku koji uvijek izgleda dobro, a i jedan je od najlakših načina da „podignete" svoj make up.

Uvijek prije nanošenja linera stavite bazu za kapke koja će proizvod učiniti dugotrajnijim i smanjiti rizik od razmazivanja i „Taylor Momsen" looka. Možete koristiti primer, malo pudera ili neko neutralno sjenilo.

                                      

Kada nanosite liner odolite želji da povučete kapak prema van. Kada ga otpustite, linija će biti grbava i neuredna. Vježbajte nanošenje s poluotvorenim okom, a ako ste totalni antitalent zalijepite selotejp iznad trepavica i obojajte prazni prostor.

Nabavite ogledalo koje povećava višestruko puta i namjestite se tako da imate oslonac za ruku. Kupaona je dosta loše mjesto za nanošenje ako niste uvježbani i puno bolje je da ga naučite nanositi na kuhinjskom ili pisaćem stolu s prijenosnim ogledalom na stalku. Savršen make up ne traje vječno stoga imajte u torbici barem štapić za uši kako bi uklonili mrljice. Idealno bi bilo da nosite tuš i eventualno popravite neuredna mjesta.

B.K.

Objavljeno: 08.11.2010. u 15:18
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p