MAKE UP

Trikovi koji će prodrmati vašu make up rutinu

Odlični savjeti koji će vam osvježiti svakodnevni make up

make up look
A
ko svako jutro pomislite kako je upravo danas dan da napokon nešto promijenite u svojoj make up rutini i onda krenete sa šminkanjem i jednostavno nemate ideju što napraviti drugačije te se opet nekako našminkate kao i svaki drugi dan, mi vam donosimo sedam odličnih trikova koji će vam prodrmati make up rutinu.

Zamućena crvena

Ako želite malo drugačiji svakodnevni look, crveni ruž bez oštrih rubova odličan je zaokret. Zaboravite na olovku za usnice i nanesite samo ruž te ga dobro izblendajte štapićem za uši.  

make up look

Nepravilna linija tušem

Savršeno povučena linija tušem više nije in pa se slobodno poigrajte. Tušem napravite chic oblike i dobit ćete jedinstveni look, a možete i svako oko napraviti drugačijim. 

make up look

Glossy nude

Nakon što ste nude sjajilo nanijeli na usnice, preselite se sjevernije. Slobodno ga nanesite na kapke i vrhove jagodica obraza i dobit ćete predivan glow look koji definitivno nije uobičajen, a možete ga nositi kao dnevni.

make up look

Plava je nova crna

Iako vas plava boja na kapcima možda podsjeća na osnovnoškolske plesove, nemojte biti predrasudni. Ako ga lijepo nanesete plava nijansa sjenila može izgledati odlično pa zašto mu barem ne biste dali priliku?

make up look

Visoko rumenilo

Ako želite malu, ali vidljivu promjenu u make up rutini, onda bi malo drugačiji način nanošenja rumenila trebao biti vaš izbor. Dok ga nanosite, slobodno četkicom potegnite malo više od samih vrhova jagodica te ga nanesite u većoj količini. 

make up look

Metalik sa svih strana

Sjenila metalik sjaja mogu vam možda izgledati napadno, ali ako se nanesu decentno mogu odlično funkcionirati i u dnevnim lookovima. Slobodno ga nanesite ili samo u kutove oka ili kao liniju na donjem kapku, u svakom slučaju ćete postići potpuno drugačiji izgled.

make up look

Smokey u boji

Uobičajene smeđe, crne i sive nijanse ostavite u prošloj godini i posegnite za sjenilima i tuševima u potpuno neočekivanim bojama. Malo narančastog sjenila potpuno će vam osvježiti izgled cijelog lica i sigurni smo da vaš look neće ostati nezamijećen.

T.K.
Foto: Nicolas Kantor/Allure 

Objavljeno: 03.01.2017. u 13:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p