MAKE UP

Kako u proljeće postići ljetni sjaj?

Trikovi za brončani sjaj
brončani ten
S
prvim zrakama sunca javlja nam se i želja da svom svjetlom tenu nekako damo osunčan izgled, a kako bi ipak sačuvali svoju kožu od negativnog utjecaja sunčevih zraka, preplanulost uvijek možemo fakeati. Donosimo odlične trikove za postizanje brončanog tena uz make up.

Bronzer je proizvod koji je potpuno podcijenjen jer ga mnogi povezuju s konturiranjem i neprirodno tamnim tenom, ali on je puno više od toga. Brončani puder može biti odlično sredstvo koje će dati toplinu tenu, ali postoje načini na koji se on nanosi ispravno i neispravno. Blogerica Chriselle Lim donosi četiri jednostavna koraka uz koje ćete s bronzerom postići preplanuli ten. 

1. Mat tekstura

Uvijek kada birate bronzer posegnite za mat teksturom jer ćete s njom najbolje postići lažni summer glow. Iako vam se neke shimmer verzije mogu činiti zabavnima, ipak posegnite za mat proizvodom jer ćete tako licu dati toplinu, a sjajnu verziju koristite kao highlighter na vrhovima jagodica obraza.

brončani ten

2. Malo po malo

Bolje je započeti s malom količinom i kasnije je nadograđivati jer je lakše dodati, nego kasnije brisati višak. Najbolje je bronzer nanositi sa širokom četkom i staviti malu količinu preko cijelog lica, a zatim dodati još malo ispod jagodica. Kada četkicu umočite u proizvod, otresite je kako bi uklonili višak i tek onda s njom krenite na lice.

brončani sjaj

3. Prirodno svijetlo

Ako želite postići osunčan ten prirodnog izgleda to će vam biti jako teško s umjetnim svjetlom jer biste vrlo lako mogli pretjerati i napraviti si mrlje. Pokušajte bronzer koristiti na danjem svjetlu, a prozor je odlična ideja. Pokušajte da vam sunčeve zrake dok nanosite bronzer udaraju baš u lice.

brončani sjaj

4. Ne zaboravite vrat

Ako zaboravite potamniti vrat cijeli posao vam pada u vodu. Isto kao što vrijedi i za puder, vrijedi i za bronzere pa vrat i lice ne smiju vam biti različitih boja. Nanesite malo proizvoda na vrat i sve dobro izblendajte jer je u tome ključ prirodnog izgleda osunčanog tena.

brončani sjaj
T.K.
Foto: Chriselle Lim
Objavljeno: 01.05.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p