MAKE UP

Kako ubaciti boju u zimski make up?

Male tajne profesionalaca

      

Premda se zimi više manje svi opredjeljujemo za provjerene make up šablone, ostavljajući eksperimentiranje bojama ljetu i preplanulosti, pronašli smo nekoliko jako dobrih razloga za skupljanje hrabrosti. Da budemo precizniji, pronašli smo Robin Black. Ujedno fotografkinja i vizažistica, na svome blogu 'Beauty is Boring', Robin je stvorila impresivan niz polaroid fotografija koje vrve zanimljivim make up lookovima na licima njenih prijateljica i poznatih modela. Mi smo izdvojili one najšarenije i najzanimljivije, te vas odlučili potaknuti na boje, jer zima uistinu treba malo oživljavanja.

Ovisno o vašoj puti i boji kose, predlažemo da razmislite o matiranoj nijansi mentola na kapcima, koja će se idealno složiti s pastelnom bojom mesa na usnama. Također, 'smokey eyes' u ljubičastoj nijansi odlično će pristajati platinastim plavušama, dok će crnkama komplimentirati crveni ruž na usnama i sivkasto sjenilo sa srebrnim odsjajem. Ako pak posjedujete zavidnu dozu hrabrosti, slobodno eksperimentirajte s vatreno narančastom nijansom kose i ljubičastim sjenilom. Postići ćete vrlo zanimljiv look koji možda ne zvuči idealno, no izgleda sjajno. Nama se svidio i neobičan spoj dramatičnog tamno crvenog ruža i narančaste boje na kapcima.

      

Naravno, naglasak je na umjerenosti i prilagodbi boja vlastitom tenu, za što vjerujemo da nećete imati problema uz ovako dobre vizuale.

      

      

      

      

 

Matea Martek

photos: Beauty Is Boring

 

Objavljeno: 14.01.2014. u 17:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p