MAKE UP

Kako uskladiti boju ruža i haljine?

Izgledajte sjajno u svakoj prilici
lipstick

P
ronašli ste savršenu haljinu, savršenu torbicu i jednako savršene cipele, no sada je na red došao odabir make upa za savršeni ljetni look, a vi ne znate gdje početi. Bez brige, tu smo da vam pomognemo zasjati u najboljem izdanju.

Odabir make upa, nakon što ste si odabrali idealni outfit za posebnu priliku, svojevrsna je točka na "i" cjelokupnog looka, i svakako nam može pomoći zaokružiti savršeni izgled koji želimo postići. No, s druge strane, jednako nam tako i pogrešan izbor make upa, kao i neugledna aplikacija, može odmoći u postizanju idealnog looka. Pročitajte naše savjete i uvijek izgledajte sjajno!

Odabrali ste crvenu haljinu
Crvene haljine same po sebi izgledaju jako atraktivno pa tako imate dvije opcije: igrati na sigurno ili akcentirati seksipil crvene boje. Ukoliko ste naklonjeni prvoj opciji, nude nijanse će dati sjajan balans crvenoj haljini, no ako se želite istaknuti, slobodno s crvenom haljinom iskombinirajte crveni ruž. Jamčimo vam da nećete proći neopaženo!
 
lips
Odabrali ste crnu ili bijelu haljinu
Bilo koja nijansa na usnama funkcionirat će s crnom, odnosno haljinom pa vam savjetujemo da ruž uskladite ili kontrastirate na zanimljiv način s bojom sandala.

Odabrali ste plavu haljinu
Svi ruževi s izraženim plavim tonom izgledat će prekrasno u kombinaciji s plavom haljinom. Fuksija, magenta, pa čak i blago lila ruževi odlično će se stopiti s plavom kombinacijom. Odvažne djevojke mogu odabrati i kontrastu narančastu, no vodite se ovim pravilom: ako je haljina jarko plava, neka i ruž bude jarko narančast. Ako je pak blijedo plava, bolji izbor bit će lagani koraljni stain na usnama.

dress

Odabrali ste ružičastu haljinu

Ružičaste haljine izbjegavajte upariti s ružem u identičnoj blijedoj ružičastoj nijansi kako biste izbjegli Barbie efekt. Nježne, pastelne ružičaste nijanse uparite s kričavo rozim i nude ruževima, ili se pak odlučite za ruž boje mesa koji će izgledati delikatno na licu.
 
dress
Odabrali ste žutu haljinu
Žute haljine, a pogotovo blijedo žute varijante, imaju tendenciju učini naš ten pomalo sivim pa će sjajno funkcionirati s ruževima koji nas podižu. Izbjegavajte nude nijanse i općenito presvijetle, pastelne ruževe.

Jelena Skendžić
Foto: Getty Images, Pinterest

Objavljeno: 14.07.2015. u 14:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p